Παναθηναϊκός: Κέρδισε σε φιλικό την δεύτερη ομάδα με 2-1

Παναθηναϊκός: Κέρδισε σε φιλικό την δεύτερη ομάδα με 2-1

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Κέρδισε σε φιλικό την δεύτερη ομάδα με 2-1

bet365

Ο Παναθηναϊκός είχε την ευκαιρία να ξεμουδιάσει απέναντι στην δεύτερη ομάδα του, της οποίας και επικράτησε με 2-1 στο μεταξύ τους φιλικό παιχνίδι.

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδωσε φιλικό στο «Γ.Καλαφάτης» απέναντι στην Β' ομάδα των «πρασίνων», που προετοιμάζεται κι εκείνη για τη συμμετοχή της στο βόρειο όμιλο του πρωταθλήματος της Super League 2. Ο αγώνας διήρκεσε δύο 35λεπτα και νικήτρια αναδείχθηκε με 2-1 η πρωτοπόρος της Superleague 1, παρά τις πολλές απουσίες της.

Ο Πούγγουρας άνοιξε το σκορ στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους με ωραία κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι μετά από κόρνερ του Μπερνάρντ. Στο 56ο λεπτό ήρθε το 2-0 για την ομάδα του Σέρβου τεχνικού. Ο Βαγιαννίδης έκανε εξαιρετική ατομική προσπάθεια περνώντας δύο αντιπάλους και κινούμενος κάθετα προς την περιοχή και με ωραίο δυνατό σουτ νίκησε τον Χριστογεώργο κι έκανε το 2-0. Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο Εμπό στην τελευταία φάση του αγώνα με υπέροχο σουτ έξω από την περιοχή.

Παναθηναϊκός: Μπρινιόλι (36′ Ξενόπουλος), Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Ρουμπέν (36′ Σάρλια), Τρουιγιέ (36′ Γκάνεα), Μπερνάρ, Σαβιέρ, Αϊτόρ (36′ Σάντσες), Καμπετσής.

Παναθηναϊκός Β’: Ξενόπουλος (36′ Χριστογεώργος), Ανδρικόπουλος (36′ Καραμπάς), Μαρτίνης (36′ Τερεζίου), Σιδεράς (45′ Ματσαδές), Ρόμπι (45′ Κωστόπουλος), Ηλιάδης (15′ λ.τ. Εμπό), Αθανασακόπουλος (45′ Καρβούνης), Σερπέζης (36′ Βουτσάς), Σαρδέλης (20′ λ.τ. Ταβάρες), Γκουστάβο (36′ Αλμπάνης), Αγκοστίνο (36′ Μπιλάλ).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και πάλι ο Γιάννης Κώτσιρας ενώ αποφόρτιση έκανε ο Σεμπαστιάν Παλάσιος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα