Παναθηναϊκός: Εγκωμιαστικά σχόλια του προπονητή της Σλοβενίας για τον Τσέριν

Παναθηναϊκός: Εγκωμιαστικά σχόλια του προπονητή της Σλοβενίας για τον Τσέριν

Σωτήρης Μυκονίου
Παναθηναϊκός: Εγκωμιαστικά σχόλια του προπονητή της Σλοβενίας για τον Τσέριν

bet365

Ο προπονητής της Σλοβενίας, Ματίας Κεκ στην συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά τη νίκη της Σλοβενίας με 2-1 κόντρα στην Νορβηγία αποθέωσε τον Άνταμ Τσέριν του Παναθηναϊκού και δύο ακόμα νέους συμπαίκτες του.

Ο τεχνικός των Σλοβενών τόνισε πως οι Τσέριν, Μπιγιόλ και Κάρνιτσνικ έπαιξαν πολύ σημαντικό ρόλο στη νίκη της ομάδας τους κι αυτό γίνεται ακόμα πιο σημαντικό αν συνδυάσει κανείς την εξαιρετική παρουσία τους με το νεαρό της ηλικίας τους.

«Ελπίζω το κοινό μας να καταλαβαίνει πόσο σημαντικό ρόλο έπαιξαν στη νίκη αυτή νεαροί παίκτες όπως ο Τσέριν, ο Μπίγιολ και ο Κάρνιτσνικ. Ήταν όλοι τους εξαιρετικοί και σε τόσο νεαρή ηλικία αυτό λέει πολλά» είπε ο Ματίας Κεκ.

O Άνταμ Τσέριν έπαιξε σχεδόν σε όλο το παιχνίδι, αφού αντικαταστάθηκε στο 90ο λεπτό από τον Γιον Γκόρεντς Στάνκοβιτς. Αυτή ήταν η 14 συμμετοχή του με την εθνική Σλοβενίας.

Όσον αφορά τους δύο άλλους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, που είναι μαζί του και στην εθνική, ο Άντρατζ Σπόραρ σκόραρε για το 1-1 στο 69ο λεπτό πετυχαίνοντας το παρθενικό του γκολ στο τουρνουά (40 συμμετοχές και 6 γκολ) και αποχώρησε στο 88ο λεπτό δίνοντας την θέση του στον Ντόμεν Τσρνιγκόι ενώ ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς ξεκίνησε κι εκείνος βασικός (44 συμμετοχές 5 γκολ) κι έδωσε την θέση του στον Σάντι Λόβριτς στο 71ο λεπτό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα