Άρης: Μεγάλη πρόταση από Ντουμπάι για Μαντσίνι

Άρης: Μεγάλη πρόταση από Ντουμπάι για Μαντσίνι

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Μεγάλη πρόταση από Ντουμπάι για Μαντσίνι

bet365

Ομάδα από το Ντουμπάι κατέθεσε μεγάλη πρόταση αγοράς των δικαιωμάτων του Ντάνιελ Μαντσίνι και μάλιστα προσφέρει συμβόλαιο με τουλάχιστον διπλάσιες απολαβές στον παίκτη σε σχέση με το συμβόλαιό του στον Άρη, γεγονός το οποίο τον έχει βάλει σε έντονες σκέψεις!

Το ενδεχόμενο πώλησης του Ντάνιελ Μαντσίνι επανέρχεται στον Άρη και μάλιστα αυτή τη φορά είναι πιο σοβαρό από ποτέ. Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι η πρόταση που κατέθεσε ομάδα από το Ντουμπάι στους «κίτρινους» καλύπτει τις οικονομικές απαιτήσεις που είχαν θέσει για να συζητήσουν το σενάριο παραχώρησης του παίκτη καθώς επίσης και ότι αυτή δεν συγκρίνεται με καμία άλλη από τις προτάσεις που έφτασαν για τον Αργεντίνο στη διάρκεια του καλοκαιριού, όπως για παράδειγμα αυτή από την Ομόνοια. Κυρίως όμως, τούτη τη φορά ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο μετακόμισής του στο Ντουμπάι καθώς οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα του προσφέρει συμβόλαιο με πολλαπλάσιες απολαβές σε σχέση με το συμβόλαιο που έχει στον Άρη.

Τα παραπάνω οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις όπου οι «κίτρινοι» δεν μπήκαν καν σε διαδικασία συζήτησης καθώς εκτίμησαν ότι το ποσό δεν ήταν αντιπροσωπευτικό της αξίας του ποδοσφαιριστή, τούτη τη φορά είναι διατεθειμένοι να μπουν σε διαδικασία συζητήσεων. Πολλά θα εξαρτηθούν όμως και από το «θέλω» του παίκτη ο οποίος επίσης δείχνει ότι σκέφτεται σοβαρά τον οικονομικό παράγοντα.

Από την άλλη πλευρά βέβαια καθώς ολοκληρώθηκαν οι μεταγραφές (σ. σ. μόνο ελεύθερο παίκτη έχει δικαίωμα να προσθέσει μια ομάδα) είναι προφανές ότι σε περίπτωση αποχώρησης του Μαντσίνι δεν είναι τόσο απλό να καλυφθεί το κενό του δεδομένου του ότι πρόκειται για ό,τι συνεπέστερο παρουσιάζει ο Άρης στην επιθετική γραμμή του και ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με τρία γκολ και δύο ασίστ. Οπότε, μένει να ακουμπήσουν όλα τα δεδομένα της υπόθεσης στη ζυγαριά και να παρθεί η τελική απόφαση…

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.