Τα δυνατά μεταγραφικά... δοκάρια του Παναθηναϊκού

Τα δυνατά μεταγραφικά... δοκάρια του Παναθηναϊκού

Νίκος Αθανασίου
Τα δυνατά μεταγραφικά... δοκάρια του Παναθηναϊκού

bet365

Ποιοί ποδοσφαιριστές έφτασαν μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι που μας πέρασε και τελευταία στιγμή οι μεταγραφές τους χάλασαν;

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την μεταγραφική του ενίσχυση με εννιά ποδοσφαιριστές. Η αρχή έγινε με τον Γιούρι Λοντίγκιν. Ακολούθησε ο Κρίστιαν Γκάνεα. Έπειτα ο Άνταμ Τσέριν, ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο Άντρατζ Σπόραρ και ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς. Μετά... έσκασε η βόμβα με τον Μπερνάρντ και οι Τρουγιέτ, Τσοκάι ήταν οι προσθήκες που ολοκλήρωσαν το παζλ για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το καλοκαίρι για το ''τριφύλλι'' δεν είχε μόνο επιτυχίες αλλά όπως είναι λογικό είχε και μεταγραφές που χάλασαν στο... 90', είχε ''δοκάρια'' που πήγαν πίσω τον μεταγραφικό σχεδιασμό. Περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που ταίριαζαν στα θέλω του προπονητή αλλά για διάφορους λόγους δεν φόρεσαν ποτέ τα πράσινα.

Ποιοί ήταν αυτοί;

  • Ο Αυστριακός μέσος, Αλεσάντρο Σεπφ. Στα μέσα Ιουνίου ο Παναθηναϊκός είχε αποσπάσει την υπογραφή του ποδοσφαιριστή σε προσύμφωνο. Εκείνος, όμως, εξαφανίστηκε. Στην κυριολεξία. Μετά από περίπου τρεις εβδομάδες έκανε και πάλι την εμφάνισή του, ζητώντας 800.000 ευρώ ετησίως αντί για τα 550.000 που είχαν συμφωνηθεί. Η διαπραγμάτευση αρχικά ''πάγωσε'', έπειτα συνεχίστηκε, πέρασε από πολλές φάσεις και στο φινάλε ο Σεπφ κατέληξε στο Βανκούβερ.
  • Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, Ρεμί Καμπελά στα μέσα Ιουλίου. Ο Παναθηναϊκός έψαχνε όλο το καλοκαίρι κινήσεις από το πιο ψηλό ράφι και ο πρώην άσος της Κράσνονταρ, της Μαρσέιγ και της Νιούκαστλ, είχε συμφωνήσει προφορικά για συμβόλαιο κοντά στο 1 εκατομμύριο ευρώ. Στις ώρες που η μεταγραφή θα έπαιρνε τον δρόμο προς την υλοποίηση με ανταλλαγή εγγράφων και έκδοση εισιτηρίων για Αθήνα, μπήκε στο παιχνίδι της απόκτησής του η Λιλ. Στο δίλημμα Super League 1 ή Ligue1 ο Καμπελά πήρε την... λογική απόφαση και συνέχισε την καριέρα του στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.
  • Ο 30χρονος Δανός μεσοεπιθετικός, Φρέντρικ Γιούλμπραντσεν. Το ''τριφύλλι'' πάλευε για καιρό την απόκτησή του, είχε καλύψει το σύνολο των απαιτήσεων του παίκτη στις αρχές Ιουλίου(πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ) και το μόνο που απέμενε ήταν να πάρει το αεροπλάνο για την Ελλάδα. Τελευταία στιγμή, όμως, επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Βρήκε ομάδα στο φινάλε του παζαριού και συνεχίζει στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα