Λαμία: Ο Νούνιες υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025

Newsroom
Λαμία: Ο Νούνιες υπέγραψε νέο συμβόλαιο μέχρι το 2025

bet365

Ο χαφ από την Κόστα Ρίκα επέκτεινε πρόωρα τη συνεργασία του με τη Λαμία και θα είναι παίκτης της ως το 2025.

Νέο συμβόλαιο με τη Λαμία υπέγραψε ο Κρίστοφερ Νούνιες. Στην πατρίδα του 24χρονου μέσου μετέδωσαν πρόσφατα πως υπήρχε συμφωνία μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών και πλέον ανακοινώθηκε. Ο χαφ από την Κόστα Ρίκα ήρθε το 2020 στην ομάδα και έκτοτε έχει αγωνιστεί σε 40 παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις (2 γκολ).

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας της μέχρι το 2025, με έναν από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του ρόστερ της, τον Cristopher Nunez.

Ο 24χρονος Κοσταρικανός, μεσοεπιθετικός ο οποίος ήρθε στην ομάδα μας τον Ιούλιο του 2021 και που μέχρι σήμερα έχει φορέσει 40 φορές τη φανέλα της, βοηθώντας την τα μέγιστα να πετύχει τους στόχους της, θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο μέχρι το καλοκαίρι του 2025!

Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα