O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίπλα στον Βόλο

O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίπλα στον Βόλο

Newsroom
O Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός δίπλα στον Βόλο

bet365

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαρίστησε τον «Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό» αλλά και όλους του Εθελοντές για την αμέριστη βοήθεια τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

Στους αγώνες ποδοσφαίρου της Super League για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 συμμετέχει ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ με την συνδρομή Εθελοντών και Επαγγελματιών Υγείας του Περιφερειακού Τμήματος Βόλου.

Οι ακούραστοι Εθελοντές συνεχίζουν τις υγειονομικές καλύψεις σε όλους τους αγώνες αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά που προκύπτουν με απόλυτη επιτυχία .

Να αναφέρουμε ότι στον αγώνα της Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου 2022 μεταξύ ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ – ΠΑΕ ΙΩΝΙΚΟΣ αντιμετωπίστηκε καρδιολογικό περιστατικό από τους εθελοντές του ΕΕΣ σε συνεργασία με τον γιατρό του αγώνα, μεταφέροντας το ΕΚΑΒ τον ασθενή έγκαιρα στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τον «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΡΥΘΡΟ ΣΤΑΥΡΟ» αλλά και όλους του Εθελοντές για την αμέριστη βοήθεια τους σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα