Super League: Η ατάκα του Μπέου στην Κοξένογλου για παστίτσιο, του ζήτησε να ανακαλέσει η αναπληρώτρια πρόεδρος!

Newsroom
Super League: Η ατάκα του Μπέου στην Κοξένογλου για παστίτσιο, του ζήτησε να ανακαλέσει η αναπληρώτρια πρόεδρος!

bet365

Ο Μπέος είχε αντιπαράθεση με την αναπληρώτρια πρόεδρο της Λίγκας, Κάτια Κοξένογλου στην οποία ανέφερε να πάει να φτιάξει παστίτσιο. Του ζήτησε να ανακαλέσει η Κοξένογλου!

Ένταση στο Δ.Σ. της Λίγκας υπήρξε ανάμεσα στον Aχιλλέα Μπέο και την Κάτια Κοξένογλου, δηλαδή τους εκπροσώπους του Βόλου και του Ατρομήτου. Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου απευθυνόμενος προς την αναπληρώτρια πρόεδρο της Λίγκας της επισήμανε: «Με ποια εξουσιοδότηση μιλάς εσύ;». Η παράγοντας του Ατρόμητου του απάντησε με την εξουσιοδότηση της Λίγκας ως αναπληρώτρια πρόεδρος.

Ο Μπέος συνέχισε λέγοντας ότι «εδώ δεν ήρθες για να φτιάξεις παστίτσιο» θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να της αναφέρει πως δεν έχει σχέση με το αντικείμενο. Η Κοξένογλου αντέδρασε λέγοντας: «Να πάρετε πίσω αυτό το σεξιστικό σχόλιο. Εάν εσείς λέτε πως μάθατε νομική στη φυλακή, εγώ την ξέρω έχοντας σπουδάσει σε Πανεπιστήμια. Την έχω σπουδάσει». Η Κοξένογλου ζήτησε από τον Μπέο να της πει συγγνώμη και ότι θα έπρεπε να ντρέπεται για την επισήμανσή του για παστίτσιο. Η συζήτηση έλαβε τέλος με την παρέμβαση Μαρινάκη που ανέφερε στον Μπέο ότι εάν δεν ανακαλέσει θα του κλείσει το μικρόφωνο και ότι αυτό το επίπεδο δεν είναι ανεκτό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα