Λάουρσεν στο Gazzetta: «Για αυτό αρνηθήκαμε την πρόταση για τον Κρίστενσεν»

Λάουρσεν στο Gazzetta: «Για αυτό αρνηθήκαμε την πρόταση για τον Κρίστενσεν»

Νίκος Αθανασίου
Λάουρσεν στο Gazzetta: «Για αυτό αρνηθήκαμε την πρόταση για τον Κρίστενσεν»

bet365

Ο αθλητικός διευθυντής της Νόρτζελαντ, Γιαν Λάουρσεν, μιλά στο Gazzetta για την επιλογή της ομάδας του να βάλει... μπλόκο στην μεταγραφή του Γιάκομπ Κρίστενσεν στον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αποκτήσει τον Γιάκομπ Κρίστενσεν στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο αλλά η Νόρτζελαντ ήταν κάθετα αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του 22χρονου μέσου, ο οποίος είναι βασικός και αναντικατάστατος στη πρωτοπόρο του δανέζικου πρωταθλήματος. Το Τριφύλλι θα προσπαθήσει να υπογράψει τον διεθνή μέσο τον Ιανουάριο, καθώς το καλοκαίρι του 2023 μένει ελεύθερος.

Το Gazzetta επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της FCN και ''εγκέφαλο'' του ποδοσφαιρικού πρότζεκτ του συλλόγου, Γιαν Λάουρσεν, χάρη στον οποίο η Νόρτζελαντ βάζει δεκάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο στα ταμεία της από πωλήσεις νεαρών ποδοσφαιριστών, όντας ένα από τα πιο επιτυχημένα selling clubs της Ευρώπης.

Ο Λάουρσεν επιβεβαίωσε τις επαφές και μίλησε για τους λόγους που δεν προχώρησε η μεταγραφή.

''Μπορώ να επιβεβαιώσω πως είχαμε πρόταση από μία μεγάλη ελληνική ομάδα, την οποία σεβόμαστε πάρα πολύ. Η άρνησή μας δεν αφορά το οικονομικό κομμάτι. Ο Γιάκομπ αυτή την στιγμή είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στο ρόστερ μας, βρισκόμαστε στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και το παράθυρο των μεταγραφών είναι κλειστό. Είμαστε ένας σύλλογος που αναπτύσσουμε ποδοσφαιριστές, είμαστε πάντα ανοιχτοί και θετικοί στις πωλήσεις και να είστε σίγουροι πως υπάρχουν αρκετοί παίκτες στο έμψυχο δυναμικό μας, όπου περιμένουν την σειρά τους. Δεν θέλαμε, όμως, σε καμία περίπτωση να χάσουμε αυτή την στιγμή τον Κρίστενσεν. Στο μέλλον θα δούμε τι μπορεί να συμβεί''.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα