Πάρντιου σε παίκτες: «Στις ομάδες μου οι παίκτες βάζουν την καρδιά τους»

Πάρντιου σε παίκτες: «Στις ομάδες μου οι παίκτες βάζουν την καρδιά τους»

Newsroom
Πάρντιου σε παίκτες: «Στις ομάδες μου οι παίκτες βάζουν την καρδιά τους»

bet365

Ο Άλαν Πάρντιου παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές του Άρη από τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Αγησίλαο Τουμαζάτο και με τις πρώτες του κουβέντες φρόντισε να δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις ως προς τον τρόπο δουλειάς του.

Ο Βρετανός προπονητής έφτασε το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη και αφού υπέγραψε το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Άρη βρέθηκε στην προπόνηση της ομάδας. Εκεί παρουσιάστηκε στους ποδοσφαιριστές από τον γενικό διευθυντής της ΠΑΕ Αγησίλαο Τουμαζάτο ο οποίος στάθηκε στην προσωπικότητα αλλά και στη μακρά πορεία του Άλαν Πάρντιου στην Premier League. «Ο Άλαν Πάρντιου είναι μια προσωπικότητα του ποδοσφαίρου και είμαστε χαρούμενοι που ένας τόσο έμπειρος προπονητής είναι μαζί μας. Πιστεύουμε στη συνεισφορά όλων για να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους μας», είπε μεταξύ άλλων.

Ο 61χρονος τεχνικός συνάντησε και γνώριμα πρόσωπα καθώς με τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι στο παρελθόν αγωνίστηκαν στην Αγγλία έχει αρκετά ξεκάθαρη εικόνα. Επανέλαβε ότι αντιμετωπίζει τη συνεργασία με τον Άρη ως πρόκληση και ξεκαθάρισε τις προπονητικές αρχές του. «Θέλω επαγγελματισμό, υπευθυνότητα και δουλειά στον μέγιστο βαθμό. Ένα στοιχείο που χαρακτηρίζει τις δικές μου ομάδες είναι ότι οι παίκτες βάζουν την καρδιά τους στο γήπεδο και τα δίνουν όλα για τη νίκη. Αυτός είναι ο στόχος και περιμένω απ’ όλους να τηρήσετε με αφοσίωση τους κανόνες».

Η προπόνηση έγινε υπό την επίβλεψη του Άλαν Πάρντιου ο οποίος έλαβε μια πρώτη ενημέρωση για την ομάδα από τον Απόστολο Τερζή. Ακολούθησε συνάντηση με όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου αλλά και του σταφ όπου ο Βρετανός εξήγησε τον τρόπο δουλειάς του αλλά και το καθημερινό πρόγραμμα.

Εν τέλει, ο Πάρντιου έκανε κάτι το οποίο λίγο πολύ προανήγγειλε στις τοποθετήσεις του κατά την άφιξή του καθώς είπε ότι «πρέπει να γίνει δουλειά στα αποδυτήρια με σκοπό την εμψύχωση των παικτών». Μάλιστα, στη διάρκεια της ομιλίας του τόνισε ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι ανοιχτή για όλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα