ΑΕΚ για Αυγενάκη: «Άνευ προηγουμένου προβοκατόρικη κίνηση να επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση»

Newsroom
ΑΕΚ για Αυγενάκη: «Άνευ προηγουμένου προβοκατόρικη κίνηση να επιτρέψει τη μεμονωμένη μετακίνηση»

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε απόφαση για απαγόρευση μόνο οργανωμένης μετακίνησης οπαδών για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό, με την Ένωση να τονίζει με θέση της ότι η συγκεκριμένη κίνηση προσδοκά σε δημιουργία επεισοδίων.

Ο Παναιτωλικός ανακοίνωσε πως δεν θα δώσει εισιτήρια στους οπαδούς της ΑΕΚ στο σαββατιάτικο ματς, με την Ένωση να καλεί με ανακοίνωσή της τους φιλάθλους της να μην μεταβούν στο Αγρίνιο από τη στιγμή που δεν θα διατεθούν εισιτήρια στους κιτρινόμαυρους.

Το απόγευμα της Τετάρτης με απόφασή του ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης ανακοίνωσε την απόφαση για απαγόρευση μόνο οργανωμένης μετακίνησης των οπαδών, επιτρέποντας τη μεμονωμένη.

Η ΑΕΚ πήρε θέση σε αυτό τονίζοντας πως «ενώ υπάρχει ανακοίνωση του Παναιτωλικού πως δε θα υπάρχουν εισιτήρια ούτε θύρα για φιλοξενούμενους, ενώ υπάρχει ανακοίνωση δική μας στην οποία κάνουμε έκκληση στους φιλάθλους μας να μη πάνε στο Αγρίνιο, έρχεται ο Αυγενάκης πριν λίγο κι ανακοινώνει απόφαση για απαγόρευση μόνο οργανωμένης μετακίνησης. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρει μάλιστα πως υπήρξε εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας για απαγόρευση και οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης. Παρόλα αυτά αυτός απαγορεύει μόνο την οργανωμένη».

Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο επίσης συμπλήρωναν πως: «με λίγα λόγια ο κύριος Αυγενάκης σε μια άνευ προηγουμένου προβοκατόρικη κίνηση, ενώ ξέρει πως δεν υπάρχουν εισιτήρια για φιλοξενούμενους, ξέρει πως δεν υπάρχει θύρα για φιλοξενούμενους, ξέρει τη δική μας ανακοίνωση προς τους φιλάθλους μας, παρόλα αυτά επιτρέπει τη μεμονωμένη μετακίνηση! Τι άλλο μπορεί να προσδοκά από αυτό, εκτός από τη δημιουργία επεισοδίων, αφού επιτρέπει να πάνε μεμονωμένα οπαδοί μας ενώ δεν θα βρουν εισιτήρια, ούτε κερκίδα για να μπουν».

Τέλος η ΑΕΚ κάνει νέα έκκληση στους φιλάθλους της να μην μεταβούν στο Αγρίνιο το Σάββατο για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, υπογραμμίζοντας: «Καλούμε και πάλι τους φιλάθλους μας αφού αναλογιστούν κι από αυτή την εξόφθαλμη προβοκάτσια τι ακριβώς σχεδιάζεται κατά της ΑΕΚ, να μην μετακινηθούν στο Αγρίνιο το Σάββατο».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα