Χάμες Ροντρίγκες: Ολοκληρώθηκε η «βόμβα», στον Ολυμπιακό ο Κολομβιανός!

Χάμες Ροντρίγκες: Ολοκληρώθηκε η «βόμβα», στον Ολυμπιακό ο Κολομβιανός!

Αντώνης Σαούλης
Χάμες Ροντρίγκες: Ολοκληρώθηκε η «βόμβα», στον Ολυμπιακό ο Κολομβιανός!

bet365

Απολύτη επιβεβαίωση του Gazzetta, μιας και ο Ολυμπιακός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Χάμες Ροντρίγκες και την Αλ Ραγιάν και ο Κολομβιανός σούπερ σταρ θα φοράει την ερυθρόλευκη την επόμενη χρονιά.

«Ο Χάμες Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό! Ο Κολομβιανός πετάει σήμερα (σ.σ. Τετάρτη) στην Ελλάδα για ιατρικές εξετάσεις και υπάρχει προφωρική συμφωνία για δανεισμό». Αυτό έγραψε ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος δείχνει να έχει καλή πληροφόρηση το φετινό καλοκαίρι για τους «ερυθρολεύκους» και ουσιαστικά επιβεβαιώνει το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta!

Ο Ολυμπιακός λίγες ώρες πριν την λήξη της μεταγραφικής περιόδου πυροδότησε δεύτερη τεράστια «βόμβα» μετά από αυτή του Μαρσέλο. Οι «ερυθρόλευκοι» τα βρήκαν σε όλα με την Αλ Ραγιάν για τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή, όπως γράψαμε και νωρίτερα, και ο Χάμες Ροντρίγκες έρχεται στην Ελλάδα για να περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Από την πλευρά των «ερυθρολεύκων» δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό (ούτε και διαψεύδεται όμως), αλλά φαίνεται πως οι εξελίξεις έχουν τρέξει αρκετά και μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθεί και η πληροφορία του Ρομάνο ότι ο Κολομβιανός σούπερ σταρ θα είναι σήμερα στην Ελλάδα!

Η οικονομική υπέρβαση για Χάμες Ροντρίγκες

Οπως γράφαμε και νωρίτερα στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Gazzetta, οι συζητήσεις ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Αλ Ραγιάν είχαν να κάνουν με τον δανεισμό του Χάμες Ροντρίγκες. Ουσιαστικά μία φόρμουλα α λα... Μπερνάρντ. Οπως δηλαδή έκλεισε ο Παναθηναϊκός τον Βραζιλιάνο χαφ (με την διαφορά ότι ο Παναθηναϊκός έχει κλειδώσει με συμβόλαιο τον Μπερνάρντ και για την επόμενη χρονια και θα πληρώσει εξ ολοκλήρου το συμβόλαιό του). Δανεισμός για να γλιτώσει μέρος του τεράστιου συμβολαίου του η Αλ Ραγιάν και ουσιαστικά να είναι ευχαριστημένες και οι δύο πλευρές. Η ομάδα από το Κατάρ δηλαδή η οποία θα πλήρωνε έναν ποδοσφαιριστή που δεν θα ήθελε να αγωνιστεί άλλο στο Κατάρ και φυσικά ο Χάμες Ροντρίγκες ο οποίος έκανε τα πάντα για να γυρισει στην Ευρώπη.

Φυσικά κερδισμένος είναι και ο Ολυμπιακός, ο οποίος προσθέτει έναν ακόμη σούπερ σταρ στο ρόστερ του μετά τον Μαρσέλο! Οι «ερυθρόλευκοι» λοιπόν σύμφωνα με πληροφορίες θα πληρώσουν κοντά στα 2.000.000 από το συμβόλαιο του Χάμες και τα άλλα 4.000.000 θα του τα δώσει η Αλ Ραγιάν.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα