Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά ήταν ο κορυφαίος παίκτης του με τον Βόλο (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Εμβιλά ήταν ο κορυφαίος παίκτης του με τον Βόλο (vid)

bet365

Ο Γάλλος χαφ ήταν ένας από τους παίκτες που στάθηκαν όρθιοι αγωνιστικά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Βόλο, κάτι που αποτυπώνεται και στο Wyscout.

Ο Γιαν Εμβιλά κακά τα ψέματα στο ρόστερ του Ολυμπιακού δεν έχει... ταίρι. Δεν υπάρχει άλλο εξάρι του επιπέδου του. Της μαχητικότητάς του και της ποιότητάς του, και ας έχουν περάσει τα χρόνια.

Είναι ένας τρομερά ποιοτικός μέσος που κάθε φορά που λείπει ο Ολυμπιακός έχει... θέμα. Απέναντι στον Βόλο αρκετά πράγματα καταγράφτηκαν. Κατ' άλλους ο Κούντε του β' μέρους βοήθησε, ο Άβιλα έδωσε άλλη ώθηση από τη δεξιά πλευρά με την είσοδό του, ωστόσο το θέμα είναι το εξής: ο Εμβιλά ήταν στο ματς ως βασικός από το ξεκίνημα και ήταν και ο παίκτης από τα πόδια του οποίου πήγε η μπάλα στον Ελ Αραμπί για να βγει το 1-1 του Ολυμπιακού.

ΕΜΒΙΛΑ2

Οι πάσες του Γιάν Εμβιλά (πηγή: Wyscout)

Ο Εμβιλά με τον Βόλο σύμφωνα με τα στοιχεία του Wyscout έμεινε 101 λεπτά στο γήπεδο έχοντας 91% ποσοστό στο σύνολο των ενεργειών του. Είχε 82 στις 89 πάσες με ποσοστό 87.3%, 4/5 μακρινές πάσες με ποσοστό 80% και γενικά προσπάθησε να παίξει με μπροστά τη μπάλα (προωθητικό παιχνίδι δηλαδή).

ΕΜΒΙΛΑ1

Οι μακρινές πάσες του Εμβιλά (πηγή: Wyscout)

Έχασε μόλις δύο μονομαχίες με αντιπάλους (9/11 με 82%) και είχε 2/3 κερδισμένες ενάεριες μονομαχίες με 67%. Δεν είναι λοιπόν - και με βάση αυτά τα στοιχεία - υπερβολή το να τονιστεί πως σε σχέση με όσους ξεκίνησαν βασικοί και όσους μπήκαν μετά ως αλλαγή (υπάρχει φυσικά και ο σκόρερ Αραμπί) ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού με τον Βόλο. Πως για ακόμα έναν αγώνα στάθηκε όχι απλά καλά αλλά ήταν πάλι κομβικός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα