Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε χαρακτήρα σαν ομάδα, περήφανος για τους παίκτες μου» (vid)

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Είχαμε χαρακτήρα σαν ομάδα, περήφανος για τους παίκτες μου» (vid)

bet365

Στον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός έκανε την ανατροπή κόντρα στην ΑΕΚ στάθηκε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της Αθήνας κόντρα στην ΑΕΚ, χάρη στο 2-1 για την 4η αγωνιστικής της Superleague.

Ο Ίβαν Γιοβάνοβιτς αναφέρθηκε στην «Cosmote TV» για το αποτέλεσμα αλλά και τον τρόπο με τον οποίο ο Παναθηναϊκός ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0, σε 2-1

«Θέλω να πω ένα μπράβο στους παίκτες μου γιατί ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Η ΑΕΚ είναι μία καλή ομάδα και παρότι δεχθήκαμε γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, γιατί ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο, καταφέραμε να το γυρίσουμε. Είχαμε αυτό που χρειάζεται μία ομάδα σε τέτοιες καταστάσεις. Είχαμε χαρακτήρα σε ένα σκληρό, τακτικά παιχνίδι και πήραμε μία σημαντική νίκη»

Για τον τρόπο που διαχειρίζεται τα ματς ο Παναθηναϊκός: «Δεν το ξέρουμε αν έχουμε ωριμάσει στην διαχείρηση του παιχνιδιού, είναι νωρίς ακόμα. Απλά εγώ σαν προπονητής είμαι πολύ περήφανος για τους παίκτες μου γιατί δεν είναι εύκολο όλο αυτό που κάνουν. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στους οπαδούς μας που γεμίζουν πάντα το στάδιο και είναι δίπλα μας. Το αξίζουν και το έχουν καταλάβει και οι παίκτες»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα