Μπράτσος: «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, κάναμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο»

Newsroom
Μπράτσος: «Μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη, κάναμε εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο»

bet365

Ικανοποιημένος με τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά και την εμφάνιση του Βόλου κόντρα στον Ολυμπιακό, έδειξε ο Κώστας Μπράτσος.

Μετά την εκτός έδρας νίκη επί της ΑΕΚ, ο Βόλος κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας και από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 1-1.

Ο Κώστας Μπράτσος αναφέρθηκε στο πρώτο ημίχρονο της ομάδας του, δείχνοντας την ικανοποίησή του για το αποτέλεσμα αλλά και το πως αγωνίστηκαν οι παίκτες του

«Τα παιδιά παίζουν μέσα αλλα η δική μας η ένταση δεν περιγράφεται. Είχαμε ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, όπου εκεί επενδύσαμε στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε παραπάνω χώρους. Δεν μπορούμε όπως να μην πούμε πως παίζαμε με έναν μεγάλο αντίπαλο με μεγάλο βάθος. Όμως μας δυσαρεστεί το γκολ που δεχτήκαμε γιατί φτάνοντας εδώ θεωρούμε μπορούσαμε να πάρουμε και κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να είμαστε ταπεινοί και να συνεχίσουμε»

Για τον Οζέντοβιτς: «Εφόσον σκόραρε ο Οζέγκοβιτς τι άλλο να ζητήσεις. Ήρθε μέσα στην εβδομάδα στην ομάδα και έπαιξε βασικός. Χρειάζεται χρόνο για να προσαρμοστεί αλλά το γκολ που πέτυχε είναι ένα θετικό πρόσημο για τη συνέχεια»

Για τη νίκη με ΑΕΚ και ισοπαλία με Ολυμπιακό: «Αν μείνουμε ταπεινοί και πατάμε στο έδαφος, κανείς δεν μας απαγορεύει να κοιτάμε ακόμα πιο ψηλά»

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα