Παναθηναϊκός-AEK: Βασικοί Σάρλια και Πούγγουρας, επιστροφή για Ρούμπεν

Παναθηναϊκός-AEK: Βασικοί Σάρλια και Πούγγουρας, επιστροφή για Ρούμπεν

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-AEK: Βασικοί Σάρλια και Πούγγουρας, επιστροφή για Ρούμπεν

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς διατηρεί στο κέντρο της άμυνας τους Σάρλια και Πούγγουρα ενώ επιστρέφει στην ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ ο Ρούμπεν Πέρεθ. Στον πάγκο ο Μπερνάρντ.

Η σύνθεση στο κέντρο της άμυνας ήταν το μοναδικό ανοικτό κομμάτι για την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού στο αποψινό ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προτίμησε να διατηρήσει το δίδυμο του Σβόνιμιρ Σάρλια με τον Αχιλλέα Πούγγουρα και να αφήσει στον πάγκο τον Χόρντουρ Μάγκνουσον αλλά εκτός αποστολής τον Μπαρτ Σένκεφελντ που ένιωσε ενοχλήσεις. Κατά τα άλλα, επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Ρούμπεν Πέρεθ μετά την... απουσία του στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Κάτω από τα δοκάρια θα ξεκινήσει ο Μπρινιόλι. Δεξιός μπακ ο Κώτσιρας, αριστερός ο Γκάνεα, ο Πούγγουρας με τον Σάρλια οι δύο στόπερ. Ρούμπεν, Τσέριν, Κουρμπέλης στη μεσαία γραμμή. Αϊτόρ, Παλάσιος στα άκρα και στη κορυφή του 4-3-3 ο Σπόραρ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα