ΠΑΣ Γιάννινα – Θεσπρωτός 3-0: Φιλική νίκη για τους «κυανόλευκους»

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα – Θεσπρωτός 3-0: Φιλική νίκη για τους «κυανόλευκους»

bet365

Χρησιμοποιώντας παίκτες που δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό (η έπαιξαν ελάχιστα), ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 3-0 του Θεσπρωτού σε φιλικό διάρκειας δύο 35λεπτων.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα κατάφερε χθες Σάββατο κόντρα στον Λεβαδειακό να πάρει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-1. Σήμερα οι Ηπειρώτες, με τον Θανάση Στάικο να χρησιμοποιεί όσους δεν έπαιξαν με τους Βοιωτούς ή αγωνίστηκαν ελάχιστα, αντιμετώπισαν τον Θεσπρωτό σε φιλικό αγώνα διάρκειας 35 λεπτών το κάθε ημίχρονο, επικρατώντας με 3-0.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με τον Σταματελόπουλο στο 5' με εκτέλεση πέναλτι, ένα πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος σε ανατροπή του από τον Βασιλάκη. Στο 16' ο Τζίμας έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο που θυμίζουμε πως ήταν διάρκειας 35 λεπτών.

Στο 2ο ημίχρονο ο μετά και τις πολλές αλλαγές και για τις δύο ομάδες ο ρυθμός του αγώνα έπεσε με τον Παντελάκη στο 56' με κεφαλιά να διαμορφώνει το τελικό 3-0 για τους «κυανόλευκους».

ΠΑΣ Γιάννινα: Αθανασίου, Τσάβος, Παντελάκης (62′ Τσίρης), Μπακαδήμας, Ποζνάνσκι, Τζίμας (53′ Ν. Λώλης), Πήλιος, Ρίζος, Φοφανά, Κύρκος και Σταματελόπουλος (53′ Βλέτσας).

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα έκανε ντεμπούτο έστω και ανεπίσημο ο Φοφανά που αγωνίστηκε σε όλο το ματς, ενώ έπαιξε και ο Μπακαδήμας που επίσημα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα