Μαρσέλο: Όταν έκανε... μαγικά με τη φανέλα του Αντετοκούνμπο! (vid)

Μαρσέλο: Όταν έκανε... μαγικά με τη φανέλα του Αντετοκούνμπο! (vid)

bet365

Ο Μαρσέλο θα αγωνίζεται πλέον με τη φανέλα του Ολυμπιακού ενώ πιο παλιά έχει φορέσει εκείνη του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποτελώντας μεγάλο θαυμαστή του Έλληνα σούπερ σταρ των Μπακς!

Ο Ολυμπιακός έφερε στην Ελλάδα τον παγκόσμιο σταρ των πέντε Champions League Μαρσέλο, ο οποίος ανακοινώθηκε από τους Πειραιώτες για 1+1 χρόνια και το βράδυ της Δευτέρας 5/9 (21:00) θα παρουσιαστεί στους οπαδούς των «ερυθρόλευκων» στο Καραϊσκάκης.

Το νέο τεράστιο απόκτημα του Ολυμπιακού αποτελεί φαν του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Σε σημείο, μάλιστα να ζητά από τους ακόλουθούς του στα social media να ψηφίσουν τον Greek Freak για να πάει στο περσινό All Star Game του ΝΒΑ στο Κλίβελαντ!

Το 2021, όταν οι Μπακς είχαν φτάσει στους NBA Finals, ο 34χρονος αριστερός μπακ είχε δημοσιεύσει ένα video που έκανε τα... μαγικά του με μια μπάλα μπάσκετ, φορώντας τη φανέλα του Αντετοκούνμπο!

@marcelotwelve Ey Giannis, Ey PJ, Congratulations for making it to The Finals!! Good luck tonight!! Go Bucks! #BeDogs #FearTheDeer @bucks @giannis_an34 ♬ Wants and Needs - Drake

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα