Άρης: Στον «πάγο» και του Βελάθκεθ, μετά το ντέρμπι η επιλογή προπονητή!

Άρης: Στον «πάγο» και του Βελάθκεθ, μετά το ντέρμπι η επιλογή προπονητή!

Άρης: Στον «πάγο» και του Βελάθκεθ, μετά το ντέρμπι η επιλογή προπονητή!

bet365

Παρότι ήταν σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων ο Άρης αποφάσισε να βάλει στον «πάγο» και την περίπτωση του Χούλιο Βελάθκεθ με την πρόθεση να επιλέξει προπονητή μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ!

Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει με την αντικατάσταση του Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Αρχικά υπήρξε συμφωνία (για συμβόλαιο διάρκειας δύο χρόνων) με τον Ραούλ Κανέδα και μάλιστα ο Ισπανός τεχνικός αναμενόταν στη Θεσσαλονίκη στις αρχές της εβδομάδας. Αυτή ακυρώθηκε για να ακολουθήσουν συζητήσεις με τον Χούλιο Βελάθκεθ και με την ΠΑΕ Άρης να επιβεβαιώνει ότι οι δύο πλευρές ήταν χθες (1/9) το βράδυ σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων έχοντας συμφωνήσει ουσιαστικά σε όλα τα σημεία της επικείμενης συνεργασίας.

Πλέον και η περίπτωση του 41χρονου Ισπανού μπαίνει στον «πάγο» καθώς η ΠΑΕ Άρης σημειώνει ότι προέκυψαν ακόμη δύο περιπτώσεις προπονητών οι οποίες την οδήγησαν στην απόφαση να διακόψει (προσωρινά ή όχι, θα φανεί προϊόντος του χρόνου) τις συζητήσεις με τον Βελάθκεθ. Και η τελική επιλογή για τον αντικαταστάτη του Χερμάν Μπούργος θα γίνει μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Είναι προφανές ότι η όλη λειτουργία υποδηλώνει ότι οι «κίτρινοι» δεν έχουν τη βεβαιότητα για καμία από τις περιπτώσεις προπονητών με τους οποίους (προ)συμφώνησαν και δείχνουν τη διάθεση να εξετάσουν αυτές που προέκυψαν στην πορεία της αναζήτησης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα