«Σε επαφές για τον Νοκέρτ της Φούλαμ ο Βόλος»

Newsroom
«Σε επαφές για τον Νοκέρτ της Φούλαμ ο Βόλος»

bet365

Σύμφωνα με το SkySports, ο Βόλος βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Φούλαμ για τον 30χρονο Γάλλο μεσοεπθετικό, Αντονί Νοκέρτ, για τον οποίο ενδιαφέρεται και η Γκινγκάμπ.

Την ώρα που ο Βόλος έχει δεχθεί πρόταση από τη Σπαρτάκ Μόσχας για τον Πάολο Φερνάντες, με τις διαπραγματεύσεις να είναι σε εξέλιξη, από την Αγγλία βάζουν τους Βολιώτες στο παιχνίδι για τον Αντονί Νοκέρτ της Φούλαμ, ο οποίος μπορεί να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του 24χρονου Ισπανού αν τελικά προχωρήσει η μεταγραφή του τελευταίου.

Σύμφωνα με το SkySports ο Βόλος βρίσκεται σε επαφές με τη Φούλαμ για τον 30χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και ως δεκάρι. Εκτός από τον Βόλο και η γαλλική Γκινγκάμπ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Το αγγλικό δημοσίευμα, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, έχει βάση με τον Βόλο να είναι σε επαφές με τους Κότατζερς. Ο Νοκέρτ δεσμεύεται με συμβόλαιο στη Φούλαμ ως το καλοκαίρι του 2023. Πέρυσι κατέγραψε μόλις επτά συμμετοχές, ενώ πρόπερσι έπαιξε με τη μορφή δανεισμού στη Νότιγχαμ Φόρεστ με την οποία σε 38 ματς είχε τρία γκολ και τρεις ασίστ.

Ο Νοκέρτ ξεκίνησε την καριέρα του στην Γκινγκάμπ και στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες των Λέστερ, Σταντάρ Λιέγης και Μπράιτον πριν πάρει μεταγραφή στη Φούλαμ το καλοκαίρι του 2020 έναντι 11,7 εκατ. ευρώ! Αναμφίβολα σε περίπτωση που η υπόθεσή του προχωρήσει θα πρόκειται για μια πολύ σημαντική ενίσχυση για τον Βόλο, ενώ μένει να φανεί τι θα συμβεί με τον Πάολο Φερνάντες, το μέλλον του οποίου ενδεχομένως να ξεκαθαρίσει σύντομα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα