ΠΑΟΚ: Το αντίο και το ευχαριστώ στον Λάζαρο Λάμπρου που συνεχίζει στην Εξέλσιορ

ΠΑΟΚ: Το αντίο και το ευχαριστώ στον Λάζαρο Λάμπρου που συνεχίζει στην Εξέλσιορ

ΠΑΟΚ: Το αντίο και το ευχαριστώ στον Λάζαρο Λάμπρου που συνεχίζει στην Εξέλσιορ

bet365

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (31/8) τη μεταγραφή του Λάζαρου Λάμπρου στην ολλανδική Εξέλσιορ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου επιστρέφει για τρίτη φορά στην Ολλανδία, μετά το πέρασμα του από Φορτούνα Σιτάρντ και Τβέντε, για να συνεχίσει την καριέρα του με τη φανέλα της Εξέλσιορ. Η ολλανδική ομάδα κατέβαλε στον ΠΑΟΚ 400.000 ευρώ για να τον αποκτήσει.

Η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Λάζαρου Λάμπρου στην Εξέλσιορ. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για την προσφορά του και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του!».

O 24χρονος Έλληνας εξτρέμ υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας (υπάρχει και οψιόν για τρίτο χρόνο) με την ομάδα του Ρότερνταμ.

Ο Λάζαρος Λάμπρου αμέσως μετά την ανακοίνωση της συμφωνία δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας ομάδας του: «Η Εξέλσιορ αντιπροσωπεύει το όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο. Επιπλέον, η ομάδα έχει δείξει τα τελευταία χρόνια ότι είναι ένα εξαιρετικό πρότζεκτ για την εξέλιξη των ποδοσφαιριστών και τους βοηθάει να κάνουν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους. Για μένα σε αυτό το σημείο της καριέρας μου είναι σημαντικό να μπορώ να παίξω πολλά παιχνίδια σε ένα καλό περιβάλλον και η Εξέλσιορ είναι η κατάλληλη επιλογή».

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής της ολλανδικής ομάδας, Νιλς φαν Ντούινεν δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που μπορέσαμε για άλλη μια φορά να αποκτήσουμε έναν παίκτη με παρουσία και εμπειρία από την Eredivisie. Ο Λάμπρου είναι ένας παίκτης που πιστεύει στο πρότζεκτ μας ώστε να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του».

@Photo credits: excelsiorrotterdam.nl

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα