«Τελειώνει» ο Μπούργος στον Άρη

«Τελειώνει» ο Μπούργος στον Άρη

«Τελειώνει» ο Μπούργος στον Άρη

bet365

Ο εκτός έδρας αγώνας με τον Παναιτωλικό μάλλον ήταν ο τελευταίος του Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία του Άρη καθώς ο Θόδωρος Καρυπίδης έχει αποφασίσει να ρίξει τίτλους τέλους στη συνεργασία!

Πρόκειται για ειλημμένη απόφαση η οποία ανήκει στον Θόδωρο Καρυπίδη και ουσιαστικά είναι η συνέπεια των έντονων προβληματισμών που έχει εδώ και καιρό για το επίπεδο δουλειάς αλλά και τον βαθμό βελτίωσης της ομάδας. Ένας προβληματισμός ο οποίος υπήρχε από την περασμένη αγωνιστική περίοδο αλλά η υλοποίηση του στόχου της ομάδας σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο Αργεντίνος τεχνικός ανέλαβε την ομάδα προς τα τέλη της αγωνιστικής περιόδου οδήγησε στην απόφαση παροχής πίστωσης χρόνου. Ένας προβληματισμός ο οποίος άρχισε να εμφανίζεται πιο έντονα μετά τον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Μακάμπι λόγω της αγωνιστικής συμπεριφοράς της ομάδας, των τρομερών προβλημάτων στη μεσοαμυντική γραμμή και της βελτίωσης που δεν ερχόταν. Ένας προβληματισμός, εν τέλει, ο οποίος οδήγησε στο σημείο της οριστικής απόφασης μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό όπου ο Άρης εμφάνισε κάκιστη εικόνα στα μετ’ όπισθεν με αποτέλεσμα την ήττα.

Τα θεμέλια αυτής της συνεργασίας έτριζαν από καιρό κι αυτό το ταρακούνημα θα μπορούσε να σταματήσει μόνο με θετικά αποτελέσματα. Αυτά θα μπορούσαν επίσης να ενισχύσουν το (χαμένο) κλίμα εμπιστοσύνης, συνέβη το αντίθετο. Κάθε σχέση εμπιστοσύνης διαλύθηκε και από τη στιγμή που έπαψε να υφίσταται, ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης αποφάσισε οριστικά και αμετάκλητα να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή εκτιμώντας ότι η ομάδα θα έπρεπε να είχε παρουσιάσει βελτίωση αλλά αυτό δεν συνέβη. Αντιλαμβάνεται δηλαδή ότι μια καινούργια ομάδα θα υποπέσει σε λάθη, θα κληθεί να διαχειριστεί αγωνιστικές αδυναμίες παράλληλα όμως είναι υποχρεωμένη να εμφανίσει βελτίωση. Ο Άρης στα μετ’ όπισθεν αντιμετωπίζει τα ίδια θέματα από το πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την Γκόμελ για να φτάσουμε στον αγώνα του Αγρινίου όπου ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να πετύχει περισσότερα τέρματα.

Αναζητείται ο αντικαταστάτης του

Το μόνο που απομένει πλέον είναι το τυπικό της υπόθεσης με την (επίσημη) έκδοση του διαζυγίου και κυρίως, η πρόσληψη του αντικαταστάτη του. Επί τούτου, εδώ και καιρό υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Άρη να παρακολουθεί την αγορά της ιβηρικής χερσονήσου, στην παρούσα στιγμή όμως είναι τουλάχιστον πρώιμο να υπάρχει οριστική εκτίμηση για τη χώρα προέλευσης του ανθρώπου που θα αντικαταστήσει τον Χερμάν Μπούργος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα