Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο έως το 2024 ο Φορτούνης

Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο έως το 2024 ο Φορτούνης

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Νέο συμβόλαιο έως το 2024 ο Φορτούνης

bet365

Ο διεθνής έμπειρος μεσοεπιθετικός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ΠΑΕ για νέο συμβόλαιο.

Ο Κώστας Φορτούνης μπήκε για τα καλά σε mode πλήρους επιστροφής στον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν ο έμπειρος μεσοεπιθετικός συμφώνησε για νέο συμβόλαιο με τον πειραϊκό σύλλογο έως το 2024 για να πέσουν και οι σχετικές υπογραφές.

Ένα συμβόλαιο που θα είναι με μειωμένες απολαβές σε σχέση με την προηγούμενη συμφωνία. Κατά ορισμένες πηγές έως και 50% (χωρίς πάντως αυτή τη στιγμή να υπάρχει σχετική επιβεβαίωση από την ΠΑΕ).

Ουσιαστικά έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για να ενταχθεί ξανά πλήρως στον Ολυμπιακό. Το πιθανότερο αυτό είναι να συμβεί το Σάββατο. Και μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν θα πάρει και το Νο7. Θυμίζουμε πως ο Φορτούνης είχε τεθεί τελείως εκτός των πλάνων της ομάδας από τον Ιούνιο, όμως το τελευταίο διάστημα βρέθηκε ξανά η χρυσή τομή για να γυρίσει.

Όταν βρέθηκε εκτός ομάδας προπονητής ήταν ο Μαρτίνς. Ακόμα και στο ξεκίνημα της εποχής Κορμπεράν παρέμενε εκτός όμως τελικά βρέθηκε η κατάλληλη φόρμουλα για να γυρίσει και βέβαια με νέο συμβόλαιο. Όσο για το ενδιαφέρον από το εξωτερικό πέραν της Τουρκίας υπήρχαν και αραβικές ομάδες που φέρονται να ασχολήθηκαν με τον διεθνή χαφ, ωστόσο εκείνος προτίμησε την παραμονή στον Ολυμπιακό. Σε πρώτη φάση ενεργοποιείται λοιπόν πλήρως και ανάλογα με το επίπεδο ετοιμότητάς του θα κριθεί το πότε θα μπει και σε πλήρεις αγωνιστικούς ρυθμούς.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα