Μπούργος: «Είμαστε στο στάδιο θεμελίωσης της ομάδας»

Μπούργος: «Είμαστε στο στάδιο θεμελίωσης της ομάδας»

Newsroom
Μπούργος: «Είμαστε στο στάδιο θεμελίωσης της ομάδας»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος υποστήριξε ότι ο Άρης βρίσκεται σε φάση χτισίματος της ομάδας για τη σεζόν που είναι σε εξέλιξη κρίνοντας πολύ σημαντική την ουσιαστική ενσωμάτωση των νέων παικτών.

Ο Αργεντίνος προπονητής του Άρη μίλησε στα κανάλια Novasports για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για τη δεύτερη αγωνιστική υποστηρίζοντας ότι… «ο Παναιτωλικός είναι μια καλή ομάδα, ξέρει τι θέλει να κάνει στο γήπεδο αλλά κι εμείς έχουμε δουλέψει πάνω στο δικό μας πλάνο και είμαι αισιόδοξος».

Ρωτήθηκε για τον στόχο που οριοθέτησε η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος αλλά και του Κυπέλλου. «Δεν νιώθω κάποια δυσκολία ή πίεση, είναι οι στόχοι της ομάδας. Οπωσδήποτε αυτοί οι στόχοι θα καθοριστούν από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά επαναλαμβάνω ότι είναι οι στόχοι της ομάδας».

Αναφέρθηκε και στις επιλογές του έπειτα από την «απελευθέρωση» δύο θέσεων ξένων καθώς οι Γκρέι, Οντουμπάτζο λογίζονται ως κοινοτικοί β’ ζώνης. «Δεν μου βάζει προβληματισμό, ίσα-ίσα που είναι μια κατάσταση την οποία ζουν όλοι οι προπονητές. Είναι σημαντικό να έρχονται καινούργιοι παίκτες. Εμείς βρισκόμαστε στη φάση δημιουργίας ομάδας και προσπαθούν να ενσωματώσουν τους παίκτες το συντομότερο δυνατό. Είναι θετικό ότι πλέον έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε όλους τους παίκτες γιατί πλέον μπορούμε να τους ενσωματώσουν στην ομάδα», είπε και συμπλήρωσε σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητας. «Είμαστε σε φάση θεμελίωσης της καινούργιας ομάδας, οπότε δεν είναι εύκολο να φτάσουμε στο επίπεδο ετοιμότητας που θέλουμε. Χθες ενσωματώθηκε ένας νέος παίκτης και προσπαθούμε να χτίσουμε τη νέα ομάδα όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα