Ταουσιάνης: «Ηθική ικανοποίηση αν ένας φίλαθλος δει ματς του Λεβαδειακού επειδή παίζει καλά»

Newsroom
 Ταουσιάνης: «Ηθική ικανοποίηση αν ένας φίλαθλος δει ματς του Λεβαδειακού επειδή παίζει καλά»

bet365

Ο Γιάννης Ταουσιάνης, τεχνικός του Λεβαδειακού, ανέφερε πως οι Βοιωτοί έχουν ως στόχο την παραμονή αλλά και την πρόθεση να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Για το πρόσφατο ματς με τον Αρη στη Θεσσαλονίκη όπου ο Λεβαδειακός γνώρισε την ήττα με 3-0 μίλησε ο Γιάννης Ταουσιάνης στο Metropolis, όπου ο κόουτς των Βοιωτών σχολίασε πως η ομάδα του είχε καλή παρουσία παρά το τελικό σκορ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ
Για την πρεμιέρα με τον Αρη: «Ηταν δύσκολη η αποστολή μας από την αρχή, ξέραμε την ποιότητα των παικτών του Αρη και αλλά και τον ρυθμό που είχε από τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Παρόλα αυτά στο πρώτο ημίχρονο παρουσιαστήκαμε έτοιμοι, απέναντι σε μια τέτοια ομάδα βγάλαμε πολλά από τα χαρακτηριστικά μας που θα στηριχθούμε φέτος, μας έδωσε προϋποθέσεις που μας έδωσαν ευκαιρίες, πιο καθαρές ευκαιρίες από του Αρη. Ο Αρης έχει εξαιρετική ποιότητα και συγκεκριμένα του Μαντσίνι που πέτυχε δύο γκολ. Υπάρχει εξήγηση για την εμφάνισή μας στο δεύτερο ημίχρονο, όταν κάνεις τέτοια προσπάθεια και δέχεσαι γκολ στις καθυστερήσεις, τότε δέχεσαι και ένα ψυχολογικό φόρτο, μιλάμε για ανθρώπους και όχι για ρομπότ. Είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσαμε να έχουμε μειώσει, ο Αρης βελτιώθηκε με Μανού και Ντιόπ, εμείς χρειαζόμαστε κάποιους ποδοσφαιριστές που δεν είναι έτοιμοι ακόμη. Η ήττα είναι μέσα στη ζωή μας και σημασία έχει τι θα κρατήσεις από την ήττα για να βελτιωθείς. Γνωρίζουμε πως είμαστε ακόμη άπειροι ως ομάδα και περιμένουμε κάποιους προσθήκες για να γίνουμε καλύτεροι. Η διαφορά του Αρη σε σχέση με τους προηγούμενες χρονιές είναι πως διαθέτει πλειάδα ποιοτικών ποδοσφαιριστών στην επιθετική γραμμή, θα μπορεί να αλλάζει συνεχώς ποδοσφαιριστές με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ημασταν έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την επιθετική γραμμή του Αρη, εξαιρετικός παίκτης είναι ο Γκρέι. Εχει χαρακτηριστικές κινήσεις του φορ».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είμαι σίγουρος πως θα είναι πιο ανταγωνιστικό σε σχέση με πέρυσι σε όλα τα στρώματα, όλες οι ομάδες δεν έχουν ολοκληρώσει τα ρόστερ τους και ακόμη κάνουν μεταγραφές. Ο Λεβαδειακός έχει στόχος είναι η παραμονή στην κατηγορία. αν μπορεί να συνδυαστεί να κάνουμε έναν φίλαθλο να δει το παιχνίδι μας επειδή παίζουμε καλά, είναι μια ηθική ικανοποίηση. Πρέπει να αγαπήσουμε όλοι λίγο παραπάνω το ποδόσφαιρο, μπορεί να ακούγονται λίγο ρομαντικά αυτά που λέω, θέλουμε αν και μικροί να παίζουμε σαν μεγάλοι. Δουλεύουμε πάνω σε αυτό το κομμάτι και προσπαθούμε να τα καταφέρουμε»


@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα