Κουλιεράκης: «Συγκινητικό ότι το ντεμπούτο μου έγινε στην Τούμπα»

Κουλιεράκης: «Συγκινητικό ότι το ντεμπούτο μου έγινε στην Τούμπα»

Newsroom
 Κουλιεράκης: «Συγκινητικό ότι το ντεμπούτο μου έγινε στην Τούμπα»

bet365

Ο 19χρονος κεντρικός αμυντικός Κωνσταντίνος Κουλιεράκης έπαιξε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ έκανε χθες (20/8) ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης, στη νίκη (1-0) της ομάδας του επί του Παναιτωλικού. Μετά το ματς ο μόλις 19 ετών στόπερ που την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε σε 22 παιχνίδια της Super League 2 με τη Β' του club έδειξε συγκινημένος. «Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου. Είναι πολύ συγκινητικό που έγινε στην Τούμπα, με μια σημαντική νίκη. Δεν ήταν έκπληξη για μένα, δουλέψαμε πολύ και καταφέραμε να πάρουμε μια σημαντική νίκη», σχολίασε αρχικά στη NOVA.

Και συνέχισε για τον ίδιο. «Καθημερινά όλους αυτούς τους μήνες με βοηθάνε όλοι από τους συμπαίκτες μέχρι τους φυσιοθεραπευτές. Αγωνία δεν ένιωθα, το διαχειρίστηκα καλά και το είδα σαν όλα τα παιχνίδια και σε αυτό με βοήθησαν όλοι». Για τη σχέση του με τους Ινγκασον και Κρέσπο είπε πως «μπορούμε να τους πούμε και μέντορες. Με βοήθησαν πολύ και οι δύο». Για το αν ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός έχει μείνει στο παρελθόν και την επόμενη μέρα: «Εννοείται ανήκει στο παρελθόν. Ο,τι έγινε, έγινε. Είχαμε μια πολύ καλή εικόνα και έχουμε αυτοπεποίθηση».

Κλείνοντας μίλησε και για τον γκολκίπερ Κοτάρσκι: «Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας, υπάρχει εμπιστοσύνη και έχουμε καλή επικοινωνία. Ελπίζω να έχουμε μια καλή συνέχεια».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα