Βόλος: Τέλος ο Τανσό μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα

Βόλος: Τέλος ο Τανσό μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα

Newsroom
Βόλος: Τέλος ο Τανσό μετά την ισοπαλία στην πρεμιέρα

bet365

Μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα (3-3) στο Πανθεσσαλικό, Τανσό και Μπέος συναντήθηκαν και αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Μόνο ένα ματς έμεινε στον πάγκο του Βόλου ο Οσβάλντ Τανσό! Ο 49χρονος κόουτς είδε την ομάδα του να γυρίζει το ματς κόντρα στον Αστέρα από 0-1 σε 3-1, αλλά στο τέλος το ματς ήρθε 3-3 χάρη στο γκολ του Μπαράλες στο 8ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Μάλιστα, οι διοικούντες την ομάδα εξέφρασαν παράπονα για τη διαιτησία, αλλά δεν έμειναν εκεί. Λίγο αργότερα ανακοινώθηκε και η λύση της συνεργασίας με τον Τανσό, γεγονός ασυνήθιστο, μιας κι η ομάδα δεν ηττήθηκε αλλά πήρε έστω έναν βαθμό.

Ετσι, ο Τανσό γίνεται ο πρώτος προπονητής στη φετινή Super League που αποχωρεί από τον πάγκο ομάδας. Μετά την ισοπαλία με τον Αστέρα, ο Γάλλος τεχνικός συναντήθηκε με τον Αχιλλέα Μπέο και όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος στην ανακοίνωσή της αποφασίστηκε η από κοινού λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Η ανακοίνωση:

«Επειτα από συνάντηση του προέδρου της ομάδας Αχιλλέα Μπέου με τον Οσβάλντ Τανσό, αποφασίστηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασία της ΠΑΕ Βόλος με τον Γάλλο προπονητή.

Η ΠΑΕ Βόλος εύχεται κάθε επιτυχία στον Οσβάλντ Τανσό ο οποίος θα παραμείνει φίλος της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα