Λαμία: Αποδεκατισμένη για το ματς με την ΑΕΚ

Newsroom
Λαμία: Αποδεκατισμένη για το ματς με την ΑΕΚ

bet365

Επτά απουσίες βασικών παικτών για τον Τζανλούκα Φέστα στη Λαμία ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ.

Η Λαμία ξεκινάει το Σάββατο (20/8 - 21:30) τις υποχρεώσεις της υποδεχόμενη την ΑΕΚ με την ομάδα της Φθιώτιδας να έχει υποστεί μεγάλο πλήγμα έπειτα από τα πολλά κρούσματα κορονοϊού που είχε τις τελευταίες ημέρες.

Η προετοιμασία έγινε μετ' εμποδίων με τον Φέστα να μην έχει στη διάθεσή του επτά παίκτες που αποτελούν και βασικές μονάδες του ρόστερ. Δεν είναι λοιπόν διαθέσιμοι οι Σαράνοφ, Αντέτζο, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τζανδάρης, Γιακουμάκης και Καραμάνος.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Τρόπουλος, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Γκοράνοφ, Μπενίτες, Κορνέζος, Νούνιες, Σλίβκα, Σιμόν, Μπάμπης, Τσιλούλης, Βασιλακάκης, Τρούμπουλος, Μαργαρίτης, Αναγνωστόπουλος, Μανούσος, Ντε Βινσέντι, Τσούκαλος.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα