Πόσο επηρεάζουν οι έξι ξένοι το σχέδιο του Χερμάν Μπούργος;

Πόσο επηρεάζουν οι έξι ξένοι το σχέδιο του Χερμάν Μπούργος;

Πόσο επηρεάζουν οι έξι ξένοι το σχέδιο του Χερμάν Μπούργος;

bet365

Η παρουσία έξι ξένων ποδοσφαιριστών βάζει τον Χερμάν Μπούργος σε κατάσταση επιλογής από την πρεμιέρα του Πρωταθλήματος απέναντι στον Λεβαδειακό και προφανώς είναι από τα δεδομένα που θα διαμορφώσουν το πλάνο του.

Ο κανονισμός αναφορικά με τον αριθμό των ξένων που δύναται να δηλώσει μια ομάδα στο φύλλο αγώνα προβλέπει πέντε ποδοσφαιριστές. Αυτό σημαίνει ότι ο Χερμάν Μπούργος θα πρέπει να αποφασίσει για τον ποδοσφαιριστή ο οποίος θα μείνει εκτός ομάδας στον αγώνα με τον Λεβαδειακό καθώς ο Άρης διαθέτει έξι. Πρόκειται για τους Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Πάλμα, Ζερβίνιο, Γκρέι και Οντουμπάτζο. Οι δύο τελευταίοι έχουν αγγλικό διαβατήριο και μετά την αποχώρηση της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση λογίζονται ως ξένοι. Αντίστοιχο ζήτημα είχαν διαχειριστεί οι «κίτρινοι» και την περασμένη αγωνιστική περίοδο καθώς στο ξεκίνημα της χρονιάς όπου είχαν μεγαλύτερο αριθμό ξένων παικτών (σ. σ. Ντένις, Φαμπιάνο, Λούμορ, Τζέγκο, Ντιαγέ, Ιτούρμπε, Άλι, Μπρούνο). Τότε όμως η επιλογή ήταν ευκολότερη. Συν τοις άλλοις ο Μπρούνο αποχώρησε πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος, ενώ ο Άλι υπέστη σοβαρό τραυματισμό στις πρώτες αγωνιστικές.

Πλέον η επιλογή των πέντε ξένων δεν είναι καθόλου εύκολη κι έχει ενδιαφέρον τι θα αποφασίσει ο Χερμάν Μπούργος. Είναι δεδομένο ότι στη… ζυγαριά του Αργεντίνου τεχνικού δεν μπαίνουν καν οι Φαμπιάνο, Γκρέι, Ιτούρμπε ενδεχομένως και ο Λούις Πάλμα ο οποίος ήταν ο πιο δημιουργικός παίκτης του Άρη στην επίθεση στους τέσσερις ευρωπαϊκούς αγώνες. Ο Ζερβίνιο κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια επιστροφής, στις προθέσεις του προπονητή του είναι να του δώσει χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό αλλά αν καταλήξει σ’ αυτή την απόφαση, ο Μόουζες Οντουμπάτζο δεν θα μπορεί να δηλωθεί στο φύλλο αγώνα παρότι έχει παρουσιάσει καλύτερη εικόνα από τον Σαλέμ Εμπακατά στο δεξί άκρο της άμυνας.

Είναι ευνόητο εν τέλει ότι, αν δεν διαμορφώσει το τακτικό σχέδιο του Μπούργος για τον αγώνα της Κυριακής (21/8), είναι δεδομένο ότι το συγκεκριμένο γεγονός θα τον οδηγήσει σε αποφάσεις σε ότι αφορά τα πρόσωπα με πιθανότερο σενάριο να επιστρέψει ο Εμπακατά στο αρχικό σχήμα και να μην είναι διαθέσιμος ο Οντουμπάτζο. Εκτός κι αν αλλάξει το σχέδιο σε ότι αφορά την επιστροφή του Ζερβίνιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα