Ιωνικός: Στην Ελλάδα ο Αοσμαν για να υπογράψει στον Ιωνικό

Ιωνικός: Στην Ελλάδα ο Αοσμαν για να υπογράψει στον Ιωνικό

Ιωνικός: Στην Ελλάδα ο Αοσμαν για να υπογράψει στον Ιωνικό

bet365

Μία τεράστια μεταγραφή είναι έτοιμος να κάνει ο Ιωνικός, καθώς σε ελληνικό έδαφος πάτησε ο Αίας Άοσμαν

Στην τελική ευθεία για τη μεγάλη επιστροφή του Αίας Άοσμαν, βρίσκεται ο Ιωνικός, καθώς ο Σύριος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του. Συγκεκριμένα, ο γιος του προέδρου των Νικαιωτών, Θοδωρής Τσιριγώτης τον υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο και ανέβασε story στο instagram μαζί του.

Όπως σας ενημέρωσε νωρίτερα το Gazzetta, ο έμπειρος άσος, παρότι είχε υπογράψει στην Αντάνα Ντεμιρσπόρ πριν λίγες εβδομάδες, εν τέλει φαίνεται πως τη νέα σεζόν θα συνεχίσει να παίζει στη Νίκαια.

asoam

Ο MVP της Superleague της περασμένης χρονιάς αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο ενός έτους με τους Νικαιώτες και μόνο με... θαύμα θα χαλάσει η συγκεκριμένη μεταγραφή. Μάλιστα, ο ίδιος συναντήθηκε με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Σπανό, με τον οποίο φωτογραφήθηκε κιόλας.

Με τη φανέλα του Ιωνικού, ο Σύριος μέτρησε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις και σκόραρε οκτώ γκολ ενώ μοίρασε και 11 ασίστ.

aosman

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα