Παναθηναϊκός: Ο διάσημος ράπερ Macklemore πόζαρε με φανέλα «Interamerican»

Παναθηναϊκός: Ο διάσημος ράπερ Macklemore πόζαρε με φανέλα «Interamerican»

Newsroom
Παναθηναϊκός: Ο διάσημος ράπερ Macklemore πόζαρε με φανέλα «Interamerican»

bet365

Ο ιρλανδικής καταγωγής Αμερικανός ράπερ, Macklemore, ντύθηκε στα Πράσινα του Παναθηναϊκού, φορώντας την iconic φανέλα της σεζόν 1995-96 με χορηγό την «Interamerican» σε συναυλία του στην Πενσιλβάνια.

Έναν απρόσμενο θαυμαστή απέκτησε ο Παναθηναϊκός. Άγνωστο αν πρόκειται για τον σύλλογο αυτόν καθ' αυτόν, αλλά το Τριφύλλι, τα χρώματα και η φανέλα του, πάντως, φαίνεται πως κέρδισαν τον διάσημο ράπερ, Macklemore, ο οποίος πόζαρε με μια ξεχωριστή εμφάνιση των Πρασίνων σε story στο Instagram!

Ο ιρλανδικής καταγωγής Αμερικανός καλλιτέχνης, βραβευμένος με τέσσερα Grammy και πιο γνωστός για τα παγκόσμια hit «Thrift Shop» και «Can't Hold Us», εμφανίστηκε σε στόρι δύο φαν του στο περιθώριο της συναυλίας του στην Πενσιλβάνια, φορώντας την iconic φανέλα του Τριφυλλιού με χορηγό την «Interamerican» από τη σεζόν 1995-96, όποτε ο Παναθηναϊκός έφτασε στα ημιτελικά του Champions League.

Τιμώντας τις ιρλανδικές του ρίζες, άλλωστε, ο 39χρονος συνηθίζει να φοράει Πράσινα στα live του και στις αναρτήσεις του στα social media κι από ό,τι φαίνεται, το Τριφύλλι (shamrock, το οποίο είναι σήμα-κατατεθέν του ιρλανδικού πολιτισμού) «κούμπωσε» στις στυλιστικές επιλογές του.

Macklemore

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα