Τζιοβάνι: Το έκανε ξανά, σκόραρε με λόμπα αλά... Γαλατασαράι 19 χρόνια μετά (vid)

Newsroom
Τζιοβάνι: Το έκανε ξανά, σκόραρε με λόμπα αλά... Γαλατασαράι 19 χρόνια μετά (vid)

bet365

Ο Ζιοβάνι σκόραρε με υπέροχη λόμπα σε φιλικό στη Βραζιλία και ξύπνησε μνήμες στους φίλους του Ολυμπιακού από το αξέχαστο «κρέμασμα» στον Φαρίντ Μοντραγκόν, τον Νοέμβριο του 2003 κόντρα στη Γαλατασαράι.

Είναι ένα από τα γκολ που έχουν αφήσει ανεξίτηλα τη σφραγίδα τους στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να σημειώθηκε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, αλλά το «έργο τέχνης» που είχε χαρίσει στο κοινό του Ολυμπιακού ο Τζιοβάνι κόντρα στη Γαλατασαράι, μνημονεύεται ακόμη και σήμερα. Κι ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος «μάγος» φρόντισε να το αναβιώσει, αποδεικνύοντας ότι ακόμα και στα 50 του χρόνια «μιλάει» στην μπάλα.

Ο θρυλικός «Ζίο» ανέβασε στο Instagram του βιντεάκι από ένα φιλικό στο οποίο συμμετείχε στην πατρίδα του, το οποιό τον δείχνει να σκοράρει όπως το είχε κάνει τον Νοέμβριο του 2003 απέναντι στον Φαρίντ Μοντραγκόν, «κρεμώντας» τον αντίπαλο τερματοφύλακα και, μάλιστα, από ακόμα μεγαλύτερη απόσταση. Τι πιο σύνηθες να συμβεί;

Δείτε το υπέροχο γκολ και... συγκρίνετέ το με το πρωτότυπο από το ματς του Champions League της σεζόν 2003/04 (3-0):

Αντίστοιχο γκολ είχε πετύχει και τον Σεπτέμβριο του 2021 σε φιλικό legends της Σάντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα