Ολυμπιακός: Ο Ντε λα Φουέντε, οι 4 καθαρόαιμοι εξτρέμ και ο επόμενος winger

Ολυμπιακός: Ο Ντε λα Φουέντε, οι 4 καθαρόαιμοι εξτρέμ και ο επόμενος winger

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Ντε λα Φουέντε, οι 4 καθαρόαιμοι εξτρέμ και ο επόμενος winger

bet365

Ο Ολυμπιακός με την απόκτηση του διεθνούς Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε θα έχει πλέον τέσσερις καθαρούς wingers ενώ θα πάρει έναν ακόμα για του χρόνου.

Ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται να μείνει μόνο στην προσθήκη του 21χρονου Κόνραντ Ντε Λα Φουέντε. Πρόκειται να κλείσει και έναν ακόμα winger για την προσεχή σεζόν ενώ ο διεθνής Αμερικανός φαίνεται πως προορίζεται για βασικός στον σύλλογο.

Η δε οψιόν των 4 εκατ. ευρώ μπήκε για τον Ντε Λα Φουέντε για να είναι προσιτή. Επίσης για το εάν η χρονιά του στον Ολυμπιακό είναι καλή τότε ο σύλλογος να τον αγοράσει.

Σχετικά με τους υπόλοιπους καθαρόαιμους εξτρέμ του ρόστερ αυτοί είναι τρεις. Ο Γιώργος Μασούρας (παρότι κατά αρκετούς είναι περισσότερο περιφερειακός επιθετικός ή 2ος κυνηγός), ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Λαζάρ Ραντζέλοβιτς. Σε αυτή τη θέση παίζουν και οι Βαλμπουενά, Ζίνκερναγκελ και Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η λογική της απόκτησης ενός ακόμα ακραίου επιθετικού έχει να κάνει και με τα στοιχεία που ζητάει ο Κάρλος Κορμπεράν. Έναν γρήγορο και διεισδυτικό παίκτη που να του κάνει τη διαφορά. Η πειραϊκή ΠΑΕ φαίνεται πως θα κινηθεί και για έναν ακόμα winger, ασχέτως το εάν προκύψει αποχώρηση ή όχι από τους ήδη υπάρχοντες (πχ ο Ραντζέλοβιτς μπορεί να αποτελεί ερωτηματικό).

Να υπενθυμιστεί πως οι Ονιεκούρου και Λόπες πέρυσι είχαν αποκτηθεί ως βασικοί και μετά το πέρας της χρονιάς αποχώρησαν αμφότεροι. Οπότε οι ανακατατάξεις στο υπάρχον δυναμικό του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να συνεχιστούν και σε αυτό το σκέλος. Επίσης είναι να αποσαφηνιστεί το τι θα γίνει με τον Βρουσάι, που είναι εξτρέμ και επανήλθε στα προπονητικά πλάνα. Μένει να φανεί εάν θα πάρει ξανά ευκαιρίες και θα παίξει.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα