Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσαν με νίκες στο Καρπενήσι τις υποχρεώσεις τους Νέοι και Έφηβοι

Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσαν με νίκες στο Καρπενήσι τις υποχρεώσεις τους Νέοι και Έφηβοι

Newsroom
Ολυμπιακός: Ολοκλήρωσαν με νίκες στο Καρπενήσι τις υποχρεώσεις τους Νέοι και Έφηβοι

bet365

Νίκες απέναντι στην ομάδα της Λαμίας σημειώθηκαν για τα δύο τμήματα της «Ερυθρόλευκης» Ακαδημίας στο περιθώριο της προετοιμασίας τους.

Τα τελευταία τους φιλικά ματς στο Καρπενήσι, έδωσαν Νέοι και Έφηβοι του Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της βασικής τους προετοιμασίας μακριά από το αθλητικό κέντρο στον Ρέντη. Τόσο οι Κ19 όσο και οι Κ17 αντιμετώπισαν τη Λαμία και αμφότερες οι ομάδες του Ολυμπιακού πήραν τη νίκη με 5-1 και 12-0 αντίστοιχα.

Οι Νέοι πήραν τη νίκη χάρις στα γκολ των Χαραλαμπόγλου (2), Μοίρα, Μουζακίτη και Φαναρά.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Γατόπουλος, Δρόσος, Πρεκατές, Χρήστου, Ρέτσος, Μουζακίτης, Κουτσογούλας, Μοίρας, Μπάκουλας, Προκοπίου, ενώ αγωνίστηκαν και οι Κουρακλής, Σταράκης, Πετρόπουλος, Κωστούλας, Χαραλαμπόγλου, Πατήρας, Κιρσανίδης, Σταυρόπουλος, Παπακανέλλος, Σαββάκης και Φαναράς.

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία στο μεταξύ τους φιλικό έβαλαν πολλά γκολ. Οι «Ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη με 12-0.

Τα γκολ για τον Ολυμπιακό σημείωσαν οι Κωστούλας (2), Λίγδας (2), Λιατσικούρας (2), Πνευμονίδης, Σούφκα, Δαρβίρας, Δρίκος, Φίλης και Ζουριδάκης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γιοβανίδης, Κουτσόπουλος, Δάμα, Μάνιος, Αλαφάκης, Φίλης, Στάντζος, Λιατσικούρας, Κτενάς, Λίγδας, Κωστούλας, ενώ έπαιξαν και οι Μακρής, Παυλάκης, Δρίκος, Πλειώνης, Παναγάκος, Δαρβίρας, Ζουριδάκης, Πνευμονίδης, Σούφκα και Σκουρόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα