Έμειναν στο μηδέν Λαμία και ΑΕΚ Β' σε φιλική αναμέτρηση

Newsroom
Έμειναν στο μηδέν Λαμία και ΑΕΚ Β' σε φιλική αναμέτρηση

bet365

Λαμία και ΑΕΚ Β' έδωσαν φιλική αναμέτρηση στο «Αθανάσιος Διάκος», η οποία έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα.

Ισόπαλο 0-0 έληξε το φιλικό παιχνίδι της Λαμίας με την ΑΕΚ Β' που έλαβε χώρα στο «Αθανάσιος Διάκος». Στη Λαμία ο Τζανλούκα Φέστα ξεκίνησε με αρκετές αλλαγές λόγω και του σαββατιάτικου φιλικού - πρόβα τζενεράλε απέναντι στον Ιωνικό.

Για την ομάδα της Φθιώτιδας στο τέρμα ήταν ο Γκαραβέλης, οι Σαραμαντάς, Κορνέζος, Τρούμπουλος και Προβυδάκης ήταν η τετράδα της άμυνας από αριστερά προς τα δεξιά, οι Μπάμπης, Νούνιες και Σλίβκα ήταν τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, με τους Βασιλακάκη και Μαργαρίτη στα δύο άκρα και τον Τσούκαλο στην κορυφή της επίθεσης.

Από τη μεριά του ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος παρέταξε την ΑΕΚ Β' με τριάδα στην άμυνα, δείγμα του ότι η δεύτερη ομάδα ακολουθεί τον σχηματισμό με τον οποίο αγωνίζεται πρόσφατα στα φιλικά προετοιμασίας η πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα.

Η ΑΕΚ Β' απείλησε στο 23' με κεφαλιά του Χατζηκυριάκου που απέκρουσε ο Γκαραβέλης, ενώ στο 36' η Λαμία απάντησε με την κεφαλιά του Τρούμπουλου που πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Στο 40' το σουτ του Τζούντα Γκαρσία δεν βρήκε στόχο, ενώ στο δεύτερο μέρος η πρώτη μεγάλη φάση ήρθε στο 66' στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη που εξουδετέρωσε με εντυπωσιακή απόκρουση ο Αγγελόπουλος. Η ΑΕΚ Β' είχε μεγάλη στιγμή στο 86' με τον Κορομηλά από πλεονεκτική θέση να βρίσκει την εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Λαμία: Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Τρούμπουλος, Κορνέζος, Σαραμαντάς, Μπάμπης, Σλίβκα, Βασιλακάκης, Τσούκαλος, Νούνιεζ, Μαργαρίτης

Αγωνίστηκαν και οι Σαράνοφ, Νταβίντ, Γκοράνοφ, Ντε Βιντσέντι, Ρόμανιτς, Γιακουμάκης, Γκέντζογλου, Μανούσος, Λαμπρόπουλος

ΑΕΚ Β': Αγγελόπουλος, Κάτσικας (77' Κορομηλάς) Ντάικο, Χατζηκυριάκος, Σταμούλής, Ρουκουνάκης (77' Πιτιλάκος) Γερολέμου (90+2' Πάπα) Παρράς (90' Μαντζουρανάκης) Τζ. Γκαρσία, Σκόνδρας (77' Νταμπίζας) Γκολφίνος

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα