Βίντα: Στοχεύει να είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Λαμία

Βίντα: Στοχεύει να είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Λαμία

Δημήτρης Βέργος
Βίντα: Στοχεύει να είναι απόλυτα έτοιμος στην πρεμιέρα της ΑΕΚ στη Λαμία

bet365

Ο Ντομαγκόι Βίντα δουλεύει σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις της ΑΕΚ στοχεύοντας να είναι στο απόλυτο της ετοιμότητάς του από το παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής, με τον Ματίας Αλμέιδα να τον επιλέγει στην τριάδα της άμυνας στις δοκιμές στα Σπάτα.

Η προσθήκη του Ντομαγκόι Βίντα το φετινό καλοκαίρι αποτελεί από τις μεταγραφές που αναμφισβήτητα βάσει βιογραφικού αναβαθμίζουν την αμυντική γραμμή της ΑΕΚ. Σε έναν χώρο, που όπως και στη μεσαία γραμμή, η Ένωση ήθελε εξ αρχής σοβαρή ενίσχυση και γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο οι κιτρινόμαυροι κινούνται για την απόκτηση ενός ακόμα βασικού στόπερ. Σε ένα μέτωπο στο οποίο αναμένονται εξελίξεις.

Ο Βίντα δεν είχε ακολουθήσει την αποστολή της ΑΕΚ στην Κύπρο για το φιλικό τεστ με την Ομόνοια, παρά το γεγονός ότι είχε δηλώσει εξ αρχής μεγάλη επιθυμία να αγωνιστεί σε αυτό. Κάτι που δεν συνέβη όμως καθώς ο Ματίας Αλμέιδα θεώρησε πιο σωστό ο 33χρονος διεθνής Κροάτης στόπερ να καλύψει το χαμένο έδαφος στα Σπάτα ακολουθώντας εντατικό ατομικό πρόγραμμα προπονήσεων καθώς δεν είχε πραγματοποιήσει το απαιτητικό βασικό στάδιο προετοιμασίας στην Ολλανδία.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ο Βίντα έχει δουλέψει σε φουλ ρυθμούς στις προπονήσεις στα Σπάτα, παίρνοντας μέρος καθημερινά στο κανονικό πρόγραμμα. Και ο Κροάτης στόπερ στοχεύει να είναι απόλυτα έτοιμος στο εκτός έδρας ματς της πρεμιέρας του πρωταθλήματος για την ΑΕΚ που θα τη βρει αντιμέτωπη με τη Λαμία, κάτι που μένει να φανεί φυσικά μέσα στο επόμενο διάστημα. Πάντως στο φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα το ερχόμενο Σάββατο στο «Σεραφείδειο» κόντρα στην Προοδευτική, ο Βίντα αναμένεται να πάρει λεπτά συμμετοχής.

Ήδη ο Ματίας Αλμέιδα στις δοκιμές που πραγματοποιεί στα Σπάτα τοποθετεί τον Βίντα στον βασικό σχηματισμό, ο οποίος διατηρείται με τριάδα στην άμυνα. Κάτι που έχει ακολουθηθεί από τον Αργεντινό τεχνικό και στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας ως τώρα, με εξαίρεση μόνο το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Γκενκ. Όλα δείχνουν πως το σύστημα με τρεις στόπερ είναι αυτό πάνω στο οποίο θα βασιστεί ο Αλμέιδα στο ξεκίνημα, κάτι που πιστοποιεί ότι η ΑΕΚ έχει μεγάλη ανάγκη να τελειώσει και τη δεύτερη προσθήκη στόπερ.

Πάντως αυτό που πρέπει να σημειώσουμε αναφορικά με τις επιλογές στην τριάδα της άμυνας του Αλμέιδα, είναι ότι ο «Πελάδο» στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας μέχρι στιγμής έχει δοκιμάσει ως στόπερ και παίκτες που δεν είναι εκεί η φυσική τους θέση. Όπως για παράδειγμα τον Σιμάνσκι, ο οποίος ξεκίνησε με Γκενκ και Φόλενταμ στο κέντρο της αμυντικής τριάδας, ενώ στη συνέχεια στα ματς με Ουτρέχτη και Ομόνοια ο Αργεντινός τεχνικός τοποθέτησε ως αριστερό στόπερ τον Χατζισαφί, ο οποίος δείχνει να βρίσκει έναν νέο ρόλο υπό τις οδηγίες του Αλμέιδα.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα