ΠΑΟΚ: Τα έδωσαν όλα και ο Λουτσέσκου έκανε δώρο στους παίκτες

ΠΑΟΚ: Τα έδωσαν όλα και ο Λουτσέσκου έκανε δώρο στους παίκτες

Newsroom
ΠΑΟΚ: Τα έδωσαν όλα και ο Λουτσέσκου έκανε δώρο στους παίκτες

bet365

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ είχαν εξτρά κίνητρο στην πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, τα έδωσαν όλα στο γήπεδο και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ακύρωσε το προγραμματισμένο απογευματινό πρόγραμμα!

Στον «δικέφαλο του βορρά» πήραν απρόσμενο ... Αυγουστιάτικο δώρο από τον προπονητή, έχοντας όμως κερδίσει με τον ιδρώτα τους το ελεύθερο απόγευμα για τη σημερινή μέρα.

Ο Λουτσέσκου είπε στους ποδοσφαιριστές του πως αν έβλεπε την προσδοκώμενη αποτελεσματικότητα και απόδοση στο πρωινό πρόγραμμα, δεν θα πραγματοποιούταν προπόνηση το απόγευμα, όπως κι έγινε.

Οι παίκτες τα έδωσαν όλα στις ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας της μπάλας και τακτικής τόσο στο ανασταλτικό όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα επανένταξης λόγω της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο Ίβαν Νάσμπεργκ αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο Ράφα Σοάρες συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης όπως κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης.

Την Πέμπτη (11.08) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:45 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα