Ομόνοια: Διέψευσε για Καρλίτος, υπάρκτό το ενδιαφέρον για Λοβέρα

Σωτήρης Μυκονίου
Ομόνοια: Διέψευσε για Καρλίτος, υπάρκτό το ενδιαφέρον για Λοβέρα

bet365

Η Ομόνοια δια στόματος του εκπροσώπου τύπου της διέψευσε τα σενάρια που κυκλοφορούν σχετικά με το ενδιαφέρον της για τον Καρλίτος του Παναθηναϊκού, αλλά επιβεβαίωσε εκείνα για τον Λοβέρα του Ολυμπιακού.

Ο Ανδρέας Δημητρίου μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Επί Παντός Αθλητικού» του Μάκη Νικολάου και απάντησε σε πολλά ερωτήματα, δύο εκ των οποίων αναφέρονταν στο ενδιαφέρον της κυπριακής ομάδας για τον Καρλίτος του Παναθηναϊκού και τον Λοβέρα του Ολυμπιακού.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας διέψευσε κατηγοριματικά τα σενάρια που είχαν δει το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες μερές για τον Καρλίτος λέγοντας πως τα ονόματα αυτά δεν υφίστανται στον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας καλώντας τον κόσμο να μην λαμβάνει υπόψιν του ό,τι γράφεται στα μέσα ενημέρωσης. Στην ίδια συνέντευξη παραδέχθηκε πως το ενδιαφέρον για τον Λοβέρα είναι υπαρκτό, όμως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ομάδας υλοποιείται κανονικά.

Αναλυτικά το απόσπασμα από την συνέντευξη του Ανδρέα Δημητρίου:

Για Καρλίτος:

«Δεν ισχύουν οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές. Γενικά τα ονόματα που γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες δεν μας απασχολούν. Οι παίκτες με τους οποίους συζητάμε δεν διέρρευσαν και ο κόσμος καλό είναι να μην λαμβάνει υπόψη όσα διαρρέουν με παίκτες που δεν μας απασχολούν και να γίνονται άδικα συζητήσεις. Επιθυμία υπάρχει για απόκτηση ενός μέσου box to box, ενός επιθετικού και ενός αριστερού μπακ. Είμαστε σε συζητήσεις με παίκτες και για τις τρεις θέσεις. Εφόσον γίνονται συζητήσεις υπάρχει έδαφος για συμφωνία. Πιθανόν τους παίκτες να διεκδικούν και άλλες ομάδες. Ελπίζουμε να τους αποκτήσουμε. Αυτή τη στιγμή συζητάμε με παίκτες που καθορίστηκαν ως στόχοι και τους θέλουμε. Πολλές φορές υπάρχουν και εναλλακτικές λύσεις. Τη δεδομένη στιγμή συζητάμε με αυτούς στους οποίους έχουμε καταλήξει ως προς στόχους».

Για Λοβέρα:

«Σε μια μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν λες ποτέ. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά. Δεν μπορείς να ξέρεις μέχρι τέλος Αυγούστου τι μπορεί να γίνει. Το ενδιαφέρον μας υφίσταται για τον Λοβέρα, αλλά εμείς προχωράμε να ολοκληρώσουμε τον σχεδιασμό μας. Ο προγραμματισμός μας δεν γίνεται για να προλάβουμε κάποιους αγώνες, αλλά για όλη τη σεζόν και το μέλλον της ομάδας. Δεν γίνεται για το Σούπερ Καπ ή τους αγώνες με τη Γάνδη π.χ.. Στόχος μας ήταν να κλείσει το ρόστερ. Σε όλο τον κόσμο γίνονται μεταγραφές τέλη Αυγούστου, δεν λέω ότι θα γίνει αυτό και στην Ομόνοια αυτό, αλλά προσπαθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα