Ολυμπιακός: Ο Καρβάλιο μπαίνει στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών

Ολυμπιακός: Ο Καρβάλιο μπαίνει στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Καρβάλιο μπαίνει στη λίστα των υπό αποχώρηση παικτών

bet365

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός φαίνεται πως θα ακολουθήσει τον δρόμο των Σεμέδο, Ονιεκούρου και των άλλων... φευγάτων του Ολυμπιακού.

Ο Ζοάο Καρβάλιο όπως όλα δείχνουν μπαίνει στη λίστα των υπό παραχώρηση / αποχώρηση παικτών στον Ολυμπιακό. Ο έμπειρος Πορτογάλος μεσοεπιθετικός έχει ήδη αντικατασταθεί στην ευρωπαϊκή λίστα και ενώ φέτος έχει παίξει μόνο ως αλλαγή στο 4-0 με τη Μακάμπι Χάιφα. Στα 25 του χρόνια ο άλλοτε μεσοεπιθετικός της Φόρεστ έχει παίξει 17 ματς με τον Ολυμπιακό με 2 γκολ και 3 ασίστ.

Ο Καρβάλιο δεν ήταν ούτε στα βασικά πλάνα του Μαρτίνς και δεν προκύπτει πως αυτό θα αλλάξει με Κορμπεράν. Οπότε θα ακολουθήσει τον δρόμο των Σεμέδο και Ονιεκούρου (που έχουν αποχωρήσει ήδη για άλλες ομάδες) για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό. Ο Ολυμπιακός γενικά πάντως έχει να δώσει ακόμα αρκετούς παίκτες. Είτε παίκτες που είναι ήδη... κομμένοι είτε ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκουν χώρο στο ρόστερ αλλά και χρόνο συμμετοχής.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα