Βόλος: «Κλάτενμπεργκ και Κοξένογλου δεν έχουν εξουσιοδότηση να συνομιλούν για θέματα της Super League»

Βόλος: «Κλάτενμπεργκ και Κοξένογλου δεν έχουν εξουσιοδότηση να συνομιλούν για θέματα της Super League»

Newsroom
Βόλος: «Κλάτενμπεργκ και Κοξένογλου δεν έχουν εξουσιοδότηση να συνομιλούν για θέματα της Super League»

bet365

Ο Βόλος εξέδωσε ανακοίνωση όπου χαρακτήρισε «παράνομη» και «παράτυπη» την τηλεδιάσκεψη της Κάτιας Κοξένογλου, του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και του Μαρκ Ράιλι για τις μεθόδους θεσμικής συνεργασίας της Super League με την PGMOL.

Σε ενημέρωσή της η Λίγκα έκανε γνωστή τη συζήτηση μέσω τηλεδιάσκεψης των Κοξένογλου, Κλάτενμπεργκ και Ράιλι, με τον Βόλο σε ανακοίνωσή του να τονίζει μεταξύ άλλων πως η αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League, Κάτια Κοξένογλου και ο τεχνικός σύμβουλος και εκπαιδευτής διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ δεν είχαν καμία εξουσιοδότηση να συνομιλούν για θέματα της Super League. Οι Βολιώτες μάλιστα επισημαίνουν πως «τέτοιες ενέργειες και πρακτικές είναι καταδικαστέες και θα πρέπει ως παράνομες και παράτυπες να αποφεύγονται απολύτως.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει:

«Για μια τηλεδιάσκεψη για θέματα διαιτησίας που υποτίθεται πως πραγματοποιήθηκε μεταξύ της αναπληρώτριας προέδρου της Super League, κας. Κοξένογλου, του «Αιγύπτιου» πλέον αρχιδιαιτητή, Μαρκ Κλάτενμπεργκ και ενός υπευθύνου διαιτησίας της Premier League, ενημερωθήκαμε μέσω δημοσιευμάτων και για άλλη μια φορά εκπλαγήκαμε δυσάρεστα.

Βλέπετε η κα αναπληρώτρια πρόεδρος με τον διάσημο τουρίστα, πρώην διαιτητή έχουν κάθε δικαίωμα να συνομιλούν είτε μέσω τηλεδιάσκεψης, είτε δια ζώσης, για όποιο θέμα επιθυμούν, όχι όμως για θέματα της Super League για τα οποία ουδεμία εξουσιοδότηση έχουν. Τέτοιες ενέργειες και πρακτικές είναι καταδικαστέες και θα πρέπει ως παράνομες και παράτυπες να αποφεύγονται απολύτως.

Ο πολύς Κλάτενμπεργκ αφού αναβάθμισε με τον γνωστό ανεκδοτολογικό τρόπο την ελληνική διαιτησία και μαζί το ποδόσφαιρό μας, έχει νέο πεδίο δόξης λαμπρό, να επιστρέψει το αιγυπτιακό στην εποχή των… Φαραώ.

Ας μας αφήσει ήσυχους, λοιπόν, και μαζί του όλοι όσοι συνειδητοποιούν πως δεν μπορούν να υπάρξουν χωρίς αυτόν! Και ας συμμορφωθούν με την νομιμότητα και την πραγματικότητα αποφεύγοντας τη διολίσθηση σε αντιθεσμικές και παράνομες πρακτικές που αν συνεχιστούν θα μας φέρουν στην εξαιρετικά δύσκολη και ειλικρινώς μη επιθυμητή θέση να επιζητήσουμε τον κολασμό τους από τα αρμόδια δικαιοδοτικά όργανα.

Ο Κλάτενμπεργκ μας τελείωσε και μαζί του πρέπει να τελειώνουν όλα αυτά που έφεραν το ελληνικό ποδόσφαιρο στην τραγική θέση που βλέπουμε σήμερα στην Ευρώπη και κλαίμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα