Πινέδα: «Επέλεξα την ΑΕΚ λόγω της εμπιστοσύνης του Αλμέιδα»

Πινέδα: «Επέλεξα την ΑΕΚ λόγω της εμπιστοσύνης του Αλμέιδα»

Newsroom
Πινέδα: «Επέλεξα την ΑΕΚ λόγω της εμπιστοσύνης του Αλμέιδα»

bet365

Ο Μεξικανός χαφ της ΑΕΚ, Ορμπελίν Πινέδα μίλησε για την καθοριστική συμβολή του Ματίας Αλμέιδα στο να επιλέξει να συνεχίσει στην Ένωση.

Ο Ορμπελίν Πινέδα είναι γνωστό ότι αποτελούσε εξ αρχής προσωπική επιλογή του Αλμέιδα στην ΑΕΚ καθώς οι δυο τους γνωρίζονταν άριστα από την παρουσία τους στην Τσίβας.

Ο Μεξικανός μέσος της ΑΕΚ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN αναφέρθηκε στην παρουσία του Αλμέιδα στην Ένωση που αποτέλεσε ρόλο - κλειδί για να επιλέξει να συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους.

«Υπήρχαν αρκετές ευκαιρίες για μένα. Υπήρξαν ομάδες σε Ισπανία και Μεξικό, αλλά η επιλογή μου ήταν η ΑΕΚ κι αυτό οφείλεται και στην εμπιστοσύνη του προπονητή (Ματίας Αλμέιδα). Ήμουν πρόθυμος να δουλέψω μαζί του, ξέρω πως λειτουργεί», ανέφερε ο Αλμέιδα, προσθέτοντας στη συνέχεια:

«Σκέφτηκα επίσης ότι θα έχεις μεγαλύτερη άνεση να δουλέψεις όταν έχεις την υποστήριξη του προπονητή. Ότι τον ξέρεις και σε ξέρει, εσύ απλά βάλε τη δουλειά σου για να μπορέσεις να προσφέρεις αυτό που σου ζητούν εδώ. Κι αυτό ήταν που με συγκίνησε περισσότερο και με παρακίνησε να πάω στην ΑΕΚ. Γι’ αυτό αποφάσισα και είμαι σε αυτή την πλευρά. Αυτό ήταν το πιο σημαντικό».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα