ΠΑΟΚ: Εκτός ο Φελίπε Σοάρες λόγω ίωσης

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Φελίπε Σοάρες λόγω ίωσης

ΠΑΟΚ: Εκτός ο Φελίπε Σοάρες λόγω ίωσης

bet365

Ο Φιλίπε Σοάρες απουσίαζε, λόγω ίωσης, από τις δύο προπονήσεις (πρωί-απόγευμα) με τις οποίες ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ συνέχισαν την προετοιμασία τους.

Η περίοδος της δεύτερης καλοκαιρινής προετοιμασίας συνεχίστηκε με διπλή προπόνηση για τον ΠΑΟΚ.

Απών από τις προπονήσεις ο Φιλίπε Σοάρες, εκτός παραμένουν οι Ελ Καντουρί, Ράφα Σοάρες και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που δίνει το δικό του «αγώνα».

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η επιθετική λειτουργία της ομάδας ήταν το βασικό ζητούμενο της διπλής προπόνησης της Πέμπτης στη Νέα Μεσημβρία.

Η μέρα ξεκίνησε με παιχνίδι κατοχής τριών ομάδων σε μικρό χώρο και στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι 10 Vs 10 με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες σχετικά με την ανάπτυξη και τις τελικές πάσες.

Στο δεύτερο μέρος, το απόγευμα μετά την προθέρμανση, έγινε δουλειά στους επιθετικούς αυτοματισμούς, ενώ διεξήχθη και οικογενειακό δίτερμα.

Ο Φιλίπε Σοάρες έμεινε εκτός προπονήσεων καθώς ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί κι ο Γιάννης Μιχαηλίδης έκαναν ατομικό στο γήπεδο. Ο Ράφα Σοάρες ακολούθησε πρόγραμμα στην πισίνα και το γυμναστήριο».

@Photo credits: PAOK FC

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα