Σπόραρ στο Gazzetta: «Μεγάλη πρόκληση να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει»!

Σπόραρ στο Gazzetta: «Μεγάλη πρόκληση να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει»!

Σπόραρ στο Gazzetta: «Μεγάλη πρόκληση να επαναφέρουμε τον Παναθηναϊκό εκεί που του αξίζει»!

bet365

Ο Άντρατζ Σπόραρ μιλά αποκλειστικά στο Gazzetta για την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, την μεγάλη πρόκληση που βλέπει μπροστά του και στέλνει μήνυμα στους φίλους του Τριφυλλιού.

O Παναθηναϊκός για χάρη του Άντρατζ Σπόραρ έκανε την πιο δαπανηρή μεταγραφή της τελευταίας δεκαετίας, τίναξε την μπάνκα στον αέρα με 3.5 εκατομμύρια ευρώ στην Σπόρτινγκ Λισαβώνας και περιμένει από τον Σλοβένο επιθετικό να τον ανεβάσει επίπεδο και να γίνει το σημείο αναφοράς που τόσο έλειπε από την κορυφή της επίθεσης.

Η είδηση της μετακίνησης του 28χρονου φορ στο Τριφύλλι σκόρπισε ενθουσιασμό στις τάξεις των φίλων του συλλόγου αλλά τον ίδιο ενθουσιασμό νιώθει και ο Σπόραρ για την νέα σελίδα που άνοιξε στη καριέρα του.

Το Gazzetta εντόπισε τον διεθνή στράικερ τα ξημερώματα της Πέμπτης και από την στιγμή που η μεταγραφή είχε ολοκληρωθεί και τυπικά, δεν αρνήθηκε να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

''Eίμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που υπέγραψα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας. Επέλεξα τον Παναθηναϊκό γιατί βλέπω μπροστά μία πολύ μεγάλη πρόκληση. Να επαναφέρουμε τον σύλλογο εκεί που ανήκει'' είπε αρχικά και συνέχισε απευθυνόμενος στους οπαδούς του Τριφυλλιού:

''Μπορώ να υποσχεθώ ότι θα δίνω τα πάντα σε κάθε παιχνίδι για την πράσινη φανέλα και αυτό που εύχομαι μέσα από την καρδιά μου είναι να πανηγυρίσουμε πολλές όμορφες στιγμές μαζί με τον κόσμο μας''.

Ο Σπόραρ αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή για να ενσωματωθεί στο σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και να αρχίσει τον αγώνα δρόμου, ώστε να μπορέσει να βρεθεί στην αποστολή της ομάδας για τα κρίσιμα παιχνίδια κόντρα στη Σλάβια Πράγας.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα