Η αποστολή του Ατρομήτου για το Χορστ της Ολλανδίας

Η αποστολή του Ατρομήτου για το Χορστ της Ολλανδίας

Μάκης Σταθάτος
Η αποστολή του Ατρομήτου για το Χορστ της Ολλανδίας

bet365

Σε ρυθμούς Ολλανδίας κινείται Ατρόμητος εκεί από όπου θα συνεχιστεί από το Σάββατο (23/7) η προετοιμασία εν όψει της νέας σεζόν.

Έτοιμος για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας του είναι ο Ατρόμητος, καθώς το πρώτο μέρος που διεξήχθη στο Πήλιο ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και ο επίλογος μπήκε με τη φιλική αναμέτρηση κόντρα στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πλέον, σειρά έχει η παρουσία στο Χορστ της Ολλανδίας, εκεί όπου η ομάδα του Περιστερίου θα παραμείνει από τις 23 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου, διάστημα στο οποίο θα πραγματοποιηθούν και τέσσερις φιλικές αναμετρήσεις.

24 Ιουλίου: Ιρόνι Κιριάτ Σμόνα
26 Ιουλίου: Φένλο
30 Ιουλίου: Φίτεσε
1 Αυγούστου: Αλ Τααβόν

Την αποστολή που θα βρίσκεται στην Ολλανδία θα στελεχώνουν οι: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Δήμος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Σταματούλας, Πομόνης, Τζοβάρας, Αθανασίου, Κιβρακίδης, Μουντές, Γκονζάλες, Έρλινγκμαρκ, Χαρίσης, Οικονομίδης, Κούεν, Μουνίθ, Ρομπάιγ, Ροτάριου, Κλωναρίδης, Δαλαμήτρας, Κωτσόπουλος, Τζαβίδας.

Σημειώνεται ότι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα, Γκαετάν Ρομπάιγ, θα ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας, τη Δευτέρα 25 Ιουλίου.

ΦΩΤΟ: atromitosfc.gr

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα