Παναθηναϊκός: «Φεύγει από την Οσασούνα ο Ρομπέρτο Τόρες»

Παναθηναϊκός: «Φεύγει από την Οσασούνα ο Ρομπέρτο Τόρες»

Παναθηναϊκός: «Φεύγει από την Οσασούνα ο Ρομπέρτο Τόρες»

bet365

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ισπανικού τύπου, ο Ρομπέρτο Τόρες σκέφτεται σοβαρά να φύγει από την Οσασούνα για πρώτη φορά στην μέχρι τώρα καριέρα του.

Ο 33χρονος Ισπανός μέσος μετά από συνάντηση που είχε με τους ιθύνοντες της ομάδας ενημερώθηκε πως δεν θα έχει πρώτο ρόλο στην ομάδα τη νέα σεζόν κι αυτό ήταν κάτι που του προκάλεσε μεγάλο προβληματισμό.

Λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη του Gazzetta για τον ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον παίκτη, η «diariodenavarra» επικαλούμενη πηγές από το περιβάλλον του, ανέφερε πως ο Ρομπέρτο Τόρες εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο της αποχώρησής του από την βασκική ομάδα. Για τον ίδιο μετράει περισσότερο να αγωνίζεται και να παίζει σε όσο υψηλότερο επίπεδο γίνεται, παρά το οικονομικό κομμάτι και το είχε αποδείξει και στο παρελθόν, όταν είχε δεχθεί μείωση στο συμβόλαιό του για να μείνει στην ομάδα και να ακολουθήσει το πρότζεκτ της. Το τελευταίο που θα ήθελε να κάνει είναι να αφήσει την Οσασούνα, αφού πρόκειται για την ομάδα της καρδιάς, την οποία υπηρετεί όλη του την καριέρα, όμως με την κατάσταση που επικρατεί όλα μπορούν να συμβούν.

Κάποιες ιστοσελίδες από την ιβηρική χερσόνησο το πάνε ένα βήμα παρακάτω και επικαλούνται πως πήγες του παίκτη ανέφεραν πως ο παίκτης όχι μόνο είναι κοντά στο να αποφασίσει να φύγει, αλλά έχει βρει και την επόμενή του ομάδα, που είναι ο Παναθηναϊκός.

Δημοσίευμα

Το συμβόλαιό του Ρομπέρτο Τόρες λήγει το καλοκαίρι του 2023 και προς στιγμήν ο παίκτης συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία της Οσασούνα έχοντας παίξει και στα δύο φιλικά της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα