Νιόπλιας: «Θέλουμε ακόμη τέσσερις παίκτες επιπέδου Νιουσέ»

Νιόπλιας: «Θέλουμε ακόμη τέσσερις παίκτες επιπέδου Νιουσέ»

Newsroom
Νιόπλιας: «Θέλουμε ακόμη τέσσερις παίκτες επιπέδου Νιουσέ»

bet365

Ο Νίκος Νιόπλιας, τεχνικός του ΟΦΗ, έδωσε το «στίγμα» της ομάδας για το υπόλοιπο της μεταγραφικής περιόδου.

Την ήττα με 4-0 γνώρισε απόψε (20/7) ο ΟΦΗ από την Ουτρέχτη, όμως ο Νίκος Νιόπλιας δεν στάθηκε στο αποτέλεσμα. «Ξεκινήσαμε με προβλήματα την προετοιμασία μας, είχαμε κρούσματα κορονοϊού. Ηταν η πρώτη φορά που παίζουμε σε μεγάλο γήπεδο από την έναρξη της προετοιμασίας. Η πιο δυνατή μας προπόνηση ήταν χθες. Εκείνοι παίζουν εδώ και 15 ημέρες, έχουν χτίσει την ομάδα τους. Μας έτρεξαν πολύ, μας κούρασαν, σκόραραν και αρκετά γκολ. Εχουν κλειστό ρόστερ, εμείς ακόμα το φτιάχνουμε», σχολίασε αρχικά στο Athletic Radio.

Και μετά αναφέρθηκε στον Ντιουσέ που ντεμπουτάρισε σε ανεπίσημο επίπεδο με την ομάδα. «Πάντα υπάρχουν θετικά από ένα παιχνίδι. Είδαμε ότι μπήκε καλά η νέα μας μεταγραφή. Θέλουμε τέτοιους παίκτες για να ανέβει η ομάδα στο περσινό επίπεδο που ήταν καλό. Θελουμε άλλους τέσσερις παίκτες ανάλογου επιπέδου. Πρέπει να κάνουμε μεταγραφές, δεν μπορούμε να πάμε με άλλη λογική. Μιλήσαμε με τη διοίκηση όταν τελείωσε το πρωτάθλημα και είπαμε τι θέλουμε. Περιμένουμε την ενίσχυση».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα