Φιλική ήττα (4-0) για τον ΟΦΗ από την Ουτρέχτη (vids)

Φιλική ήττα (4-0) για τον ΟΦΗ από την Ουτρέχτη (vids)

Newsroom
 Φιλική ήττα (4-0) για τον ΟΦΗ από την Ουτρέχτη (vids)

bet365

Ο ΟΦΗ έχασε στο πρώτο του καλοκαιρινό τεστ προετοιμασίας από την Ουτρέχτη των Δουβίκα και Μπάρκα. Ο Ελληνας νεαρός φορ άνοιξε το σκορ.

Την ήττα με 4-0 από την Ουτρέχτη των Δουβίκα, Μπάρκα (αμφότεροι ήταν βασικοί για λογαριασμό της) γνώρισε σήμερα (20/7) ο ΟΦΗ, στο πρώτο του καλοκαιρινό φιλικό. Ετσι γίνεται εύκολα αντιληπτό πως ακόμη είναι νωρίς για τους Κρητικούς που τώρα «χτίζονται».

Ο Νίκος Νιόπλιας ξεκίνησε με τον Επασί στο τέρμα, τους Μαρινάκη, Γιαννούλη, Πασαλίδη, Μπαλογιάννη στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά, τους Μεγιάδο, Ντε Γκούζμαν, Νέιρα στον άξονα, τους Τσιλιανίδη, Καμάου στα άκρα και τον Ντουρμισάι στην κορυφή της επίθεσης.

Η ολλανδική ομάδα, πιο έτοιμη γαρ καθώς ξεκινά 6 Αυγούστου τις επίσημες υποχρεώσεις της και ήδη «κουβαλούσε» πάνω από πέντε φιλικά στην... πλάτη της, μπήκε καλύτερα και άνοιξε το σκορ μόλις στο 9' με τον Δουβίκα.

Λίγο αργότερα (29') διπλασίασε τα τέρματά της με τον Φέρμαν ενώ μέχρι την ανάπαυλα ο Επασί πιστώθηκε τρεις κομβικές επεμβάσεις σε αντίστοιχες απόπειρες των Δουβίκα. Σιλά (και δοκάρι) και Μπουθ ώστε να βρουν δίχτυα. Οι Κρητικοί από την πλευρά τους «φλέρταραν» με το γκολ στο 35' με την κεφαλιά του Τσιλιανίδη.


Στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν πολλές εκατέρωθεν αλλαγές και η Ουτρέχτη βρήκε και τρίτο γκολ στο 79', με τον Ρένταν, ενώ στις καθυστερήσεις με τον ίδιο παίκτη διαμόρφωσερ το μετέπειτα τελικό σκορ (4-0).

Στο δεύτερο μισό έπαιξαν και οι Σωτηρίου, Διαμαντής, Ουές, Τοράλ, Ντιουσέ, Μπουζούκης, Φαν Ντάινεν και ο υπό δοκιμή Πόμπι (δεξιός μπακ).

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα