Καρυπίδης: «Ο Άρης θα έχει φέτος το πληρέστερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του»

Καρυπίδης: «Ο Άρης θα έχει φέτος το πληρέστερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του»

Newsroom
Καρυπίδης: «Ο Άρης θα έχει φέτος το πληρέστερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, μίλησε για την νέα σεζόν που ξεκινά αύριο, ζήτησε την απόλυτη στήριξη του κόσμου και ανέβασε ψηλά τον πήχη της μεταγραφικής ενίσχυσης των «κιτρίνων».

Aναλυτικά η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης:

«Η σεζόν ξεκινάει επισήμως για την ομάδα μας αύριο κόντρα στη Γκόμελ για το Europa Conference League. Έχουμε μεγάλες απαιτήσεις και υψηλές προσδοκίες φέτος στην Ευρώπη, όπου θέλουμε να διακριθούμε. Είναι ένας από τους βασικούς στόχους της νέας σεζόν. Αυτό, άλλωστε, προδίδουν και οι κινήσεις που έγιναν -και δεν τελείωσαν- για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο ΑΡΗΣ θα έχει φέτος το πληρέστερο και ποιοτικότερο ρόστερ της σύγχρονης ιστορίας του και πιθανόν της ιστορίας του. Πιστεύω πολύ στην ομάδα και πιστεύω ότι θα μας δικαιώσει. Ήρθε η ώρα που ο καθένας μας από το πόστο του πρέπει να πράξει το καθήκον του.

Εγώ προσωπικά έκανα και θα συνεχίσω να κάνω αυτό που πρέπει για να ισχυροποιήσω ακόμη περισσότερο τον ΑΡΗ. Και η ομάδα αύριο έχω τη βεβαιότητα ότι θα κάνει αυτό που πρέπει. Το πρώτο βήμα. Το ίδιο και οι φίλαθλοι. Τώρα είναι η ώρα των φιλάθλων μας. Το Κλεάνθης Βικελίδης πρέπει αύριο βράδυ να είναι γεμάτο. Να έχει παλμό, ένταση και ενθουσιασμό. Να είναι η ατμόσφαιρα όπως μόνο εμείς ξέρουμε να δημιουργούμε στην έδρα μας.

Κάθε αρχή είναι δύσκολη. Επιβάλλεται, λοιπόν, το γήπεδό μας να είναι γεμάτο και ο κόσμος να μεταδώσει την θετική του ενέργεια στους ποδοσφαιριστές, ώστε να βάλουμε τις βάσεις για την πρόκριση».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα