Έκι Γκονζάλες: Αγνώριστος στην επιστροφή του στην Αθήνα (pic)

Έκι Γκονζάλες: Αγνώριστος στην επιστροφή του στην Αθήνα (pic)

Newsroom
Έκι Γκονζάλες: Αγνώριστος στην επιστροφή του στην Αθήνα (pic)

bet365

Από τα πολλά κιλά μπάλας, στα... πολλά κιλά φαγητού και καλοπέρασης έχει περάσει εδώ και καιρό ο Έκι Γκονζάλες που επέστρεψε στην Αθήνα και συναντήθηκε στην παραλιακή με τον Στέφανο Κοτσόλη!

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να τα ξαναπούν για το «τριφύλλι» αλλά και για τη ζωή τους όπως έχει διαμορφωθεί αυτά τα χρόνια που πλέον απολαμβάνουν μια πολύ διαφορετική καθημερινότητα μακριά από αυτή με τις υποχρεώσεις του επαγγελματία αθλητή.

Ο Έκι Γκονζάλες φαίνεται ότι το έχει ρίξει και στην... καλοπέραση, αφού έχει αλλάξει πολύ και τα παραπανίσια του κιλά δεν θυμίζουν σε τίποτα άνθρωπο που υπηρέτησε το ποδόσφαιρο. Παρ' όλα αυτά, το πρόσωπό του, ακόμα και με το μούσι πια, είναι τρομερά χαρακτηριστικό.

Κοτσόλης και Έκι

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα