ΑΕΚ: Έμφαση στο ένας εναντίον ενός από τον Αλμέιδα (vid)

ΑΕΚ: Έμφαση στο ένας εναντίον ενός από τον Αλμέιδα (vid)

Newsroom
ΑΕΚ: Έμφαση στο ένας εναντίον ενός από τον Αλμέιδα (vid)

bet365

Δεύτερη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας της ΑΕΚ στο Άλκμααρ, με τον Ματίας Αλμέιδα να εστιάζει στο ένας εναντίον ενός σε άμυνα και επίθεση.

Οι ρυθμοί και την Πέμπτη (14/7) το πρωί στην προπόνηση της ΑΕΚ στην Ολλανδία ήταν ανεβασμένοι. Ο Ματίας Αλμέιδα δούλεψε μια σειρά ασκήσεων, με μικρά γκρουπ παικτών κι έμφαση στο ένας εναντίον ενός σε άμυνα κι επίθεση. Ακολούθησε πρόγραμμα με μεγαλύτερα γκρουπ, αντίστοιχα με έμφαση στις μεταβιβάσεις και στη σωστή υποδοχή της μπάλας. Το πρόγραμμα είχε διάρκεια σχεδόν δύο ωρών.

Θυμίζουμε ότι στην πρωινή προπόνηση, οι Γενς Γιόνσον και Εχσάν Χατζισαφί δεν ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα. Ο Δανός μέσος ένιωσε ενοχλήσεις στο αυχένα και αποχώρησε προληπτικά στα μισά της προπόνησης. Ο Ιρανός μπακ-χαφ εξαιτίας ενός πατήματος που δέχθηκε στο πόδι αποχώρησε προς το τέλος της προπόνησης. Όσον αφορά τους Σέρχιο Αραούχο και Τσίτσαν Στάνκοβιτς, οι οποίοι χθες έκαναν εντατικό ατομικό, ακολούθησαν ειδικό ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Δείτε πλάνα από το ΑΕΚ TV:

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα