Το πλάνο ενίσχυσης του Άρη περιλαμβάνει (τουλάχιστον) ακόμη τρεις μεταγραφές

Το πλάνο ενίσχυσης του Άρη περιλαμβάνει (τουλάχιστον) ακόμη τρεις μεταγραφές

Το πλάνο ενίσχυσης του Άρη περιλαμβάνει (τουλάχιστον) ακόμη τρεις μεταγραφές

bet365

Επιθετικός, κεντρικός χαφ και στόπερ είναι οι τρεις κίνησεις που σίγουρα θα κάνει ο Άρης για να ολοκληρώσει το ρόστερ του ενόψει της επόμενης χρονιάς.

Επιστρέφοντας στη Θεσσαλονίκη έπειτα από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Χερμάν Μπούργος μέτρησε… τέσσερα κεφάλια περισσότερα καθώς ενσωματώθηκαν στις προπονήσεις οι Μπριάν Νταμπό, Μπράντλεϊ Μαζικού και Μόζες Οντουμπάγιο ενώ το ίδιο θα γίνει και με τον Ραφαέλ Καμάτσο. Αυτές οι προσθήκες ουσιαστικά ισχυροποιούν τους «κίτρινους» στα αμυντικά άκρα, προσφέροντας παράλληλα επιπλέον λύση στον άξονα της μεσαίας γραμμής ενώ αυξάνονται οι επιλογές και στις πτέρυγες με τον Καμάτσο.

Για την ολοκλήρωση του πλάνου ενίσχυσης απαιτείται να γίνουν τουλάχιστον τρεις ακόμη κινήσεις. Ο Άντρε Γκρέι περιμένει να μάθει τον παρτενέρ του στην κορυφή της επίθεσης ενώ είναι αναγκαία η προσθήκη ενός κεντρικού αμυντικού ο οποίος θα αγωνίζεται πίσω από τους Φαμπιάνο, Μπράμπετς. Επίσης, η απόφαση για την απόκτηση ενός δημιουργικού χαφ είναι δεδομένη.

Οι συγκεχυμένες πληροφορίες για τον Σάντι Μίνα

Καθώς ο Άρης διατηρεί κλειστά τα χαρτιά του και δεν αναφέρει το παραμικρό για την εξέλιξη της υπόθεσης του Σάντι Μίνα, τα ισπανικά media… διαφωνούν για την πορεία των συζητήσεων. Υπό την έννοια ότι πριν από 48 ώρες γράφτηκε ότι ο 27χρονος επιθετικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Άρη και χθες (9/7) υπήρξαν νέα δημοσιεύματα εντελώς διαφορετικού περιεχομένου.

Ο Σάντι Μίνα

Πληροφορίες του Gazzetta αναφέρουν ότι ο Σάντι Μίνα διατηρεί αμφιβολίες για την προοπτική μετακόμισης στην Ελλάδα, τον φοβίζει παράλληλα το γεγονός ότι θα ασχολείται έντονα ο Τύπος με την καθημερινότητά του, αλλά δεν απέρριψε την πρόταση του Άρη. Κατά τις ίδιες πηγές, δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα για τα χρήματα που θα εισπράξει ο παίκτης. Η Θέλτα έδειξε απρόθυμη στην κάλυψη ποσού μεγαλύτερου των 500.000 ευρώ, ενώ ο Άρης δεν σκοπεύει να καλύψει περισσότερα από 600-700 χιλιάδες ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι είναι καθαρά ζήτημα διαπραγμάτευσης και για την ακρίβεια από το ποσό που θα καλύψει η ισπανική ομάδα. Προφανώς η περίπτωση του Σάντι Μίνα δεν είναι η μοναδική που απασχολεί τους «κίτρινους» καθώς παράλληλα επεξεργάζονται κι άλλες λύσεις.

Δεδομένη η προσθήκη κεντρικού χαφ

Αυτή τη στιγμή ο Άρης έχει δύο αμυντικούς χαφ (Ντουκουρέ, Νταμπό) καθώς ο Πάπε Σέικ Ντιόπ είναι περισσότερο κεντρικός και για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις εφαρμογής κάθε τακτικού σχεδιασμού είναι αναγκαία η προσθήκη ενός δημιουργικού χαφ. Αυτή η υπόθεση δεν έχει την παραμικρή σχέση με τη νέα επικοινωνία που έγινε με τον Χαβιέρ Ματίγια. Πριν από 4-5 ημέρες υπήρξε επαφή με τον Ισπανό μέσο ο οποίος από καιρό έχει προσαρμόσει τις απαιτήσεις του στην οικονομική προσφορά του Άρη δίχως να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες που διέρρευσαν οικονομικών απαιτήσεων της τάξεως των 250.000 ευρώ, αλλά δεν σημειώθηκε ουσιαστική εξέλιξη. Θεωρητικά, απομένει ένα ακόμη τηλεφώνημα από την πλευρά του Άρη ούτως ώστε να ξεκαθαρίσει η υπόθεση μια και καλή.

Ο Ματίγια

Ακόμη όμως κι αν παραμείνει ο Χαβιέρ Ματίγια, στις προθέσεις του Άρη είναι η απόκτηση δημιουργικού χαφ. Μετά την οριστική αποδέσμευση του Αμρ Ουάρντα από την Ανόρθωση κυκλοφόρησαν φήμες περί νέων επαφών με τον Αιγύπτιο μέσο, στην πραγματικότητα όμως στη λίστα δεν είναι μόνο ο τελευταίος αλλά και δύο παίκτες με θητεία σε Ισπανία και Γαλλία.

Ενισχύεται το κέντρο της άμυνας

Η αγωνιστική παρουσία των νεαρών παικτών (Τανούλης, Χρυσόπουλος) στο βασικό στάδιο προετοιμασίας μάλλον έπεισε τον Χερμάν Μπούργος για την παροχή ρόλου στους δύο ποδοσφαιριστές, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα προστεθεί ένας κεντρικός αμυντικός επιπέδου αντίστοιχου των Φαμπιάνο, Μπράμπετς. Η σχετική αναφορά δεν έχει να κάνει με τον Γιοχάν Μπεναλουάν με τον οποίον φαίνεται ότι δεν υπήρξε τελική συμφωνία και η παραμονή του στην ομάδα βρίσκεται στον αέρα. Ανεξαρτήτως της εξέλιξης με τον Τυνήσιο στόπερ, έχει κριθεί απαραίτητη η προσθήκη στόπερ ο οποίος θα εμπνέει εμπιστοσύνη και θα έχει την ικανότητα κάλυψης του κενού ενός εκ των δύο βασικών κεντρικών αμυντικών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα